Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Halk Eğitim Merkezleri’nde ÖMSS Kursları Başlıyor

okens

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
[h=2]Halk Eğitim Merkezleri’nde ÖMSS Kursları Başlıyor[FONT=Verdana]Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 29 Nisan 2012 tarihinde yapılacaktır. ÖMSS Başvuru ve detayları ÖSYM Web Sitesi’nden (ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi) takip edilebilecektir.[/FONT][/h]Daha önce çeşitli kanallardan duyurulduğu üzere Özürlü Memur Seçme Sınavı için düzenlenecek olan Hazırlık Kursları Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz ile Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü himayesinde İl ve İlçelerdeki Halk Eğitim Merkezleri’nde verilecektir.
ÖMSS Kurslarına başvurmak için özürlü vatandaşlarımızın ikamet ettikleri il ve/veya ilçelerindeki en yakın Halk Eğitim Merkezi’ne başvurmaları gerekmektedir. En yakın Halk Eğitim Merkezi’nin iletişim bilgilerini öğrenmek için tıklayınız: H.E.M. Uygulamaları

link:
Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü | Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı | Halk Eğitim Merkezleri’nde ÖMSS Kursları Başlıyor

ücretlimi acaba ve başvurulardamı başlamış

ÖSYM ve ÖZÜRLÜ & YAŞLI HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ öyle bir karar vermiş ama İSTANBUL^da HALK EĞİTİM MERKEZLERİNİN hiç birinin de haberi yok..

Arkadaşlar Manisa için ÖMSS hazırlık kursu Halkeğitimde bu akşam başlıyor .Tüm aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum

Bağcılar engellliler sarayında görevliyle sohbetimizde açtıkları ömss kursu için malatya'dan bile arayanlar olmuş.Bağcılar da ikamet edenlerin yararlanacağı kursa duşarıdan yoğun ilgi olduğunu söyledi.Diğer belediyeler halk eğitim merkezleri ne iş yaparlar bilmiyorum...

arkadaşlar ömss sınavı için klavuz yayınlamadan direk kurslara başlandı bu demektirki sorumlu oldugumuz ders kitaplarının bütün konulardan soru çıkacak nedeni şu daha önceki sınavlarda şurdan şu konudan sorumlusunuz die konu başlıgı verirlerdi ÖRNEK:TEMEL YURTTAŞLIK BİLGİSİ
1-İnsan ve Toplusal Hayat
2-Devlet ve Devlet Şekilleri
3-T.C. Anayasası
4-T.C. Devletinin Yönetim Yapısı
5-Vatandaş Olma Sorumluluğu

ekinos arkadaşla ben bir türlü cevap alamıyorumuz birincisi ücretlimi ikincisi ne zaman başlıyor kurslar...

ücretsiz diye yazıyor.memurlar net'te.bugün başladı ,ama her yerde başlamamıştır.mesala gaziantep'te yok diyorlar halk eğitim merkezi.

arkadaşlar istanbul da bağcılar dışında kurs veren halk eğitim merkezi yok sanırım. beşiktaş halk eğitim merkezini, beyoğlu halk eğitim merkezini ve şişli halk eğitim merkezini aradım. üç eğitim merkezninin de bana verdiği cevap

- bizlerde böyle bir çalışma şu anda yok ama bağcılarda başlamış durumda. kayıt için bağcılar halk eğitim merkezine gidebilirsiniz dediler.

bu durum kurslar bütün halk eğitim merkezlerinde verilmeyeceğini gösteriyor..

bilginize..

ayabaroğlu ücretsiz ama halk eğitimler devleti takmıyo yerleri yokmuş bedava ya para alamayacaklarr

Cumartesi günü bağcılar'daki kurs başlıyormuş.... Ben bağcılar'dayım ve evden kurs'a, kurstan eve ücretsiz servis imkanının da olması gayet güzel :)

matematik'te sorun yok ama türkçem felaket :(

mecburmuyuz yani halk eğitim merkezlere gitmeye onu anlamadım kendimiz çalışsak olmuyormu ekinos çok doğru söylüyorsun aynen öyle...

küçükçekmece halk eğitim merkezini aradım kayıt alıyoruz dediler.Başvurulara göre açılacak heralde.

istanbulun benim bildiğim kadarıyla arkadaşlarında demesiyle bağcılardan başka hiç bir yerde yok halk merkezine gittiğimde hiç haberleri bile yok bize öyle bilgi gelmedi hatta kimse başvuranda olmadı dediler zeytinburnunda çocuğunluk sağlanmış bu seferde öğretmen eksikliğinden kapanmış ağlamak istiyorum sayın seyirciler:)

AYBAROGLU;

Güya Ocak ayında kurslar açılacaktı Şubat ayı bitti kurslar hala açılmadı herhalde sınavdan sonra açacaklar bende kaç yeri aradım resmi yazı gelmedi,bizim haberimiz yok vb cevaplar aldım.

Üst Alt