Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Halluks-valgus için verilebilecek oran nedir?

Revenge1

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
Merhabalar Ben Halluks-valgus ve Ayak parmaklarımda çekiç parmak durumu var bu yüzden Askerlikten muaf olmuş oldum acaba bu durumumdan ötürü yüzde kaçlık rapor alabilirim

Son düzenleme:
Alt Ekstremiteye ait bazı sorunlarımdan dolayı yüzde kaç rapor verilebilir ?

Merhabalar aşağıda sıraladığım sorunlarım yüzünden hayatım aşırı etkileniyor hangi işe girdiysem bu sorunlar yüzünden işlerden ayrılmak zorunda kaldım...

1.Halluks-valgus (bu yüzden Askerliğe elverişssiz raporu aldım),Halluks-valgus yüzünden olması lazım sol bacak ve baldırda fazla ayakta kalmaktan inanılmaz ağrı ve sonrasında yürürken sekmem.
2.Her 2 Ayak altı bol nasırlı(Nedeni parmak kemiklerimin düşük olması bu yüzden ayakta durmak yada adım atma sırasında feci şekilde ağrıyor olmaları).
3.Her 2 Ayak parmaklarımın çekiç parmak benzeri deforma olması.
4.Düz Tabanlıktan galiba topuk ve ayakta aşırı basınçtan dolayı 10 dk'dan fazla ayakta duramıyorum.

Bu sorunlarındam dolayı yüzde kaç rapor alabilirim...

• Beğen
Reaksiyonlar: oxzd
@Revenge1, hala buradaysaniz aynı rahatsizliklar eşim de var yüzde kaç rapor aldınız

Üst Alt