Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hanedeki bir kişi işe girerse, gelir kriteri altında dahi olunsa haber verilmeli mi?

ssln

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar evde bakım maaşı alıyoruz evde bir kişi işe girdi ancak düşük bir miktarda girdi yani sınıra yaklaşmıyoruz bile. Yine de bildirmemiz gerekiyor değil mi? öyleyse nasıl bir süreç var bildirir misiniz yetkililere hangi belgeyi vermemiz gerekiyor işe giriş bildirgesi mi 4a hizmet dökümü vs mi? aldığımız maaşı nasıl bildirebiliriz acaba?

ben kasımda emekli oldum ama kriteri geçmediği için haber vermedim hala maaş devam ediyor.kanuna baktım gelir kriterini geçerse haber verilmesi zorunlu yazıyordu bende haber vermedim çünkü geçmiyor.

Bildirin sınırı geçmediğinide söyleyin onlar ona göre işlem yapar zaten sözleşmeye göre bildirmeniz gerekiyor rutin prosedür. Hizmet dökümü isterler gerek görürlerse.

Size imzalattıkları sözleşmeyi okuyun orada yazıyor yükümlülükleriniz. Resmi geliri bildirmeniz gerekiyor diye biliyorum. Zaten sınırı geçmiyormuş siz bildirin kafanız rahat etsin.

Üst Alt