Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Akülü tekerlekli sandalyeler için jel aküler daha uygun, daha dayanaklı, daha verimli ve daha uzun ömürlüdür ancak fiyatı kuru akülere göre biraz pahalıdır. Aldığım aküyü verimi düşmeden yarı yolda kalmadan yıllarca kullanabileyim diyorsanız jel akü almalısınız.
Aşağıdaki linkteki konuyu da baştan sona okuyup akü konusunda fikir edinebilirsiniz
yakın zamanda aküleri değiştirmeyi düşünüyorum nereden hangi marka aküyü önerirsiniz Bursa/iznikli'yim geçen merkezde bir yeri aradım 1 çift aküye 770tl+kargo dediler normal mi ?
Markayı daha önce duymadım bilinen bir marka değil kullananlar varsa yorum yazarlar, SONNENSCHEIN olabilir en kaliteli jel aküdür aşağıdaki linkten bakabilirsin
bikestore.com.tr var, Stmax motosiklet fabrikasının bisiklet markası, 2 gün önce Safir akü almıştım aracım için, kendi fabrikasından garantili gönderiyorlar, burayı tercih edebilirsiniz.
Hammadde ve üretim maliyetlerinin artması nedeniyle 2021 yışından sonra jel ve kuru akülerde verim azalması oldu. Eskiden kaliteli markaların aküleri en az 3 yıl giderdi. Şimdi en iyi akü de alsanız 1 yıl dayanırsa ne mutlu size. Benim tavsiyem ucuz akü alın,bir yıl sonra yeniden alın.