Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi akü daha iyidir ve fiyatları nedir?

diyarlı

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Akülü sandalyemin akülerini yeniletecem jel akü mu kuru akü mu daha kullanışlı hangisi daha uzun ömürlü ayrica fiyat bilgisi olan var mi

@diyarlı

Akülü tekerlekli sandalyeler için jel aküler daha uygun, daha dayanaklı, daha verimli ve daha uzun ömürlüdür ancak fiyatı kuru akülere göre biraz pahalıdır. Aldığım aküyü verimi düşmeden yarı yolda kalmadan yıllarca kullanabileyim diyorsanız jel akü almalısınız.

Aşağıdaki linkteki konuyu da baştan sona okuyup akü konusunda fikir edinebilirsiniz

https://www.engelliler.biz/forum/al...kiye-distributoru-a1-enerji-sistemleri-3.html

Aşağıdaki linkte fiyatlarını görebilirsiniz

https://www.n11.com/arama?q=SONNENSCHEIN+12V+akü&srt=PRICE_LOW&vt=catalogView

Aşağıdaki linkten de bilgi edinebilirsiniz.

Sonnenschein Akü | Bas Akümülatör

Akü değişim geldi ne önerirsiniz ?

yakın zamanda aküleri değiştirmeyi düşünüyorum nereden hangi marka aküyü önerirsiniz Bursa/iznikli'yim geçen merkezde bir yeri aradım 1 çift aküye 770tl+kargo dediler normal mi ?

bikestore.com.tr var, Stmax motosiklet fabrikasının bisiklet markası, 2 gün önce Safir akü almıştım aracım için, kendi fabrikasından garantili gönderiyorlar, burayı tercih edebilirsiniz.

Hammadde ve üretim maliyetlerinin artması nedeniyle 2021 yışından sonra jel ve kuru akülerde verim azalması oldu. Eskiden kaliteli markaların aküleri en az 3 yıl giderdi. Şimdi en iyi akü de alsanız 1 yıl dayanırsa ne mutlu size. Benim tavsiyem ucuz akü alın,bir yıl sonra yeniden alın.

Üst Alt