Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hasta olup olmadığımı bile bilmiyorum ama iş bulmak sıkıntı oluyor

psikozdev

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben 2017 yılında bir araba kazası geçerdim kaza sonucunda psikolojim bozulduğu için 2 hafta katatonik halde kalmışım kaza gününü ve sonrasındaki 2 haftayı hatırlamıyorum. Bu dönemde önce çoklu kişilik bozukluğu sonrasında ise organik olmayan psikoz teşhisi konuldu. Tedavim toplam sadece 4 ay sürdü 4 ay sonunda ben ilaç kullanmayı bıraktım ve 6 yıldır herhangi bir psikolojik ilaç kullanmıyorum. Geçen sene askerlik için sağlık raporu alırken geçmişte kullandığım ilaçlar doktor gördü ve organik olmayan psikozdan dolayı muafiyet aldım. Yazılım mühendisiyim ve bölümümü derece ile bitirdim ama askeri muafiyetten ve ayrımcılıktan dolayı 1 yıl işsiz kaldım. Şuan yazılım mühendisi olarak çalışıyorum ama iş yeri değiştirmeye çalıştığımda askerlik soruluyor ve ayrımcılığa mağruz kalıyorum. İşe giriş raporunda herhangi bir hastalığı yoktur olarak gözüküyor ve sgk ilaç geçmişimde son 6 yıldır herhangi bir ilaç kullanmadığım görünüyor. Çoklu kişilik bozukluğu tanısını alma sebebim kaza anını hala hatırlayamam . Doktor major depresyondan da olmuş olabilir diyor. Şuana kadar hiç kimse bana hastasın vs demedi normal sosyal yaşantımada devam ediyorum. Ama askerlik her işe girişimde sorun olacak bu yüzden yurtdışına taşınmak istiyorum pasaport ve vizede bir sorun yaşar mıyım?

Son düzenleme:
Üst Alt