Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastane doktoru tarafından tuzağa düşürüldüm. Haklarım neler?

ÖzgürYarınlar

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2014 yılında farklı bir şehire muayene olmaya gittim ortopedik rahatsızlığım sebebiyle. Özel bir hastaneydi. Doktor muayene etti ve yüksek ücret istedi ameliyat için. Ben ve babam ameliyat ücretinin yüksek oldugunu, o kadar paramız olmadığını söyledik. Doktor da X hastanesinde ameliyat edeyim, orada edersem ucuza yaparım dedi ve o hastane de ameliyat oldum. Ameliyat öncesi ve çıkışı doktoru göremedik.

Aradan aylar geçti ve düzelmemiştim, ağrılarım vardı. Doktor da x isimli doktor arkadaşının benim ikamet ettiğim şehire tatile geleceğini, kendisine beni muayene etmesini rica ettiğini söyledi. Bu doktorun arkadaşı beni muayene etti sorun yok, ağrılar geçer dedi. Dün ekipriz raporu istedim ameliyat olduğum hastaneden. Orada ki doktor adı ve imzası kısmında beni ameliyat ettiğini sandığım, muayene oldugum doktorun adı ve imzası yerine, bulunduğum yerde rica ile beni ayak üstü muayene eden X isimli doktorun adı ve imzası vardı.

Hemen doktora yazdım ve suç duyurusunda bulunacağım dedim. Doktorun asistanı beni aradı ve bana geliş gidiş bileti aldıklarını, hemen muayeneye gelmemi istediler. Şimdi bu durum kafamı karıştırdı. Bu akşam otobüse binip gidiyorum beni ameliyat ettiğini sandığım doktora. Ne yapmalıyım? Yardım eder misiniz?

ÖzgürYarınlar

öncelikle gecmiş olsun
o doktorun yanına gitmeden once bilincli bir kişiyle konuş
hemen gitme hemen gidersen orda olayı ört pas etmek icin seni her turlu kandırıp
usulune uydurup işin icinden sıyrılırlar
biletini bir gun ertele bence
ben yarın hastaneye gidicem hastanede ki sorumlu arkadasa sorayım
senin icin ne yapman gerektigini ve haklarını ögreneyim
telefonla sana bilgi vereyim bilincli bir sekilde git işlemlerini yap
biletini erteletebilirsin bilgin olsun
acele edersen basına neler gelir bilinmez
sana bunu yapan saglık duşmanları herseyı yaparlar

Ben gitmek istemiyorum pek. Ama ailem ısrarla git deyip duruyor. Bir şey imzalatırlarsa imza atmazsın diyorlar. Direk savcılığa gitmek istiyorum işin aslı. Ama belki adam ameliyat eder yeniden, sağlığıma kavuşurum diye düşünüyorum. Kafam o kadar karışık ki. Bu akşam 8 de otobüsüm var. Yanımda babam da geliyor. :(

ÖzgürYarınlar

Senin ilkten ameliyat etmiyen senin saglıgınla oynuyan doktor seni
neden ameliyat etsinki ?????
ailene soyle bu tur durumlar aceleye gelmez
sorup sorşturulmadan hareket edilmez
biletini bir gun ertele
ne yapman gerektigini ögren ondan sonra bilincli git

Ailen biraz geri duşunun insanlarsa en kötusu
184 saglık bakanlıgını ara basından gecenleri anlat
onlar sana geri dönuş yapıyolar ve uzman kişiler ile konuşup
yardım alıyorsun telefonda
ailen illaki gidicez önemli olan bize aldıkları bilet diyolarsa
sen en kötusu 184 ara ordan bilgi edin ona gore git

Abi aradım. Özel hastane oldugu için bir şey yapamıyorlarmış. Devlete bağlı olmuş olsa destek sağlanırmış

kardesim oraya gittiginizde bakın bakalım ne diycekler size
sizi birdaha ameliyat edelim diye size tekrar bişeyler imzalatmaya kalkarlarsa
şunu yapın deyinki siz bu belgenin fotokopısını verin biz bi bakalım
sonra duruma gore hareket edicez size guvenimiz kesinlikle yok
yada imzaltıcakları belkenin resimlerini cek imzalama
bi arastır ondan son imzala
sakın ikinci kez kandırılmayın ben hergun hastanedeyim
doktorlar sadece kendi cıkarları dogrultusunda ilerliyor
saglıkla ilgileri yok ettıklerı yemin fasa fiso doktorlar resmi cellat olmuş

Üst Alt