Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastane ile Merkez Sağlık Kurulu inatlaştığı için ben emekli olamıyorum! [Hukuk]

uday

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
0
hastane epikiriz raporunu elle yazıyor, merkez sağlık kurulu daktilo yazısı istiyor.
iki kurum inatlaşıyor. ne hastane raporu daktilo ile yazıyor ne de sağlık kurulu el yazısı epikirize onay veriyor!
tabi bu ara ben içerde 5 aylığım biriktiği halde maaşımı bir türlü alamıyorum!
ne yapmalıyım?

kayseri valisine durumu defalarca anlatan mail attım fakat kayseri valisi özürlülere karşı vurdumduymaz birisi
ne yapmalıyım

beni bu diyaliz falan değilde parasızlık öldürecek :confused:

BİMER İNTERNET BAŞVURU FORMU. Yapacağınız Müracaata Cevap İstiyor Musunuz? Cevap istiyorsanız Ad,Soyad,TC Kimlik No,Adres,E-posta bilgilerini girmeniz ...
BİMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK

Bu linke tıklayarak şikayetini bildirirsen mutlaka ilgilenirler.

allah razı olsun sizden

----------

cumhurbaşkanlığına yazmıştım sayenizde başbakanlığada yazdım bekleyip görecez
ya beklemek bişi değilde TEDAŞ beklemiyor evimin elektriğini kestiler faturayı ödeyemediğim için yani ben beklesemde birileri beklemiyorki
öyle işte

BİMER'e yazacağınız dilekçeyi önce buraya yazar mısınız. Gerekirse bazı düzenlemeler yaparız ve daha etkilşi olur.

aslına kalırsan yazdım gönderdim
malülen emekliliği hak ettiğim halde iki kurumun yersiz inadı yüzünden mağdur olduğumu yazdım

arkadaşlar ben ancak diyaliZ MERKEZİNDE NETE GİREBİLİYORUM görüsene dek esen kalın

arkadaşlar bimerden dilekçemi takip ettiim ilgili her yere bimer talimat vermiş
heyecanlandım bir anda bu kadar çabuk ilgileneceklerini sanmıyordum

paragöz doktorun laneti

kayseri devlet hastanesi yanısıra aynı zamanda başka bir özel diyalizde çalışan nefrolog ali ihsan güral başka özel diyaliz hastanesine giden hastaların hayatını kabua çeviriyor
SGK resmi yazı ile defalarca raporumu el yazısı ile değilde daktilo ile ile yazmasını talep ettiği halde inatla tekrar el yazısıyla yazdı SGK da raporu geçersiz saydı aylardır maaş alamıyorum
her yere şikayet ettim adamlar çok güçlüler trilyonlar dönüyor bu diyaliz işinde elimden bişi gelmiyor
ne yapmalıyım
tsk ederim:confused:

Başbakanlık,BİMER den şikayet yazısı yazmadıysan sikayetini birde oraya taşı istersen.

sevgili kardeşim tunç ballı elbette bimer ede yazdımda
bizim kayseride bimeri ka ale alan yok malesef

bütün yolları deneyipte bir sonuç alamıyorsan,tek kalan yol yargıdır.bir avukatla konuşup sorunu yargıya taşıyabilirsin.
Eğer doktor daktilo ile yazması gerekipte ısrarla el yazısı ile yazıyorsa burada doktor hatalı,istersen konuyu yargıya taşımadan önce bir savcı ile görüş,belki seni dinleyip yol gösterebilir.

cuma günü kayseri cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulundum
inşallah tuz da kokmamıştır

hiçbir rapor el yazısı ile yazılmaz bu kesin.acaba daktilo derken bilgisayarda işin içine giriyor değil mi?

----------

doktor el yazısı ile yazar,sağlık kurulu onu rapora dönüştürür,veya doktorun kendisi rapora dönüştürür.

kalem bu insanlar varya güçlü insanlar
benim yaptığım varya cahil cesaretinden başka bişi değil

evet pc yada daktilo diyor SGK ama dr yazmıyoo

Balık baştan kokar
kayseri valisi mevlüt bilici engelli insanları önemsemiyor
bizlerde kayseride herbirimiz başka problem ile boğuşuyoruz engelliler olarak

kurumlar genelde bilgi edinme başvurularını ''tavsiye ve mutala''kısmına girdiği gerekçesi ile cevap vermiyor.

kalem yazılı olarak başhekimliğe ve il sağlık müdürlüğüne şikayette bulundum
başhekimlik konuyu araştırıyormuş
kayseri il sağlık müdürlüğü beni pisikiyatrise yönlendirdi
gör kayseride engelli olmayı
halinize şükredin

Uday,
tunç ballı'nın dediği gibi doktor teşhisini yazar ve bu teşhis sağlık kurulu tarafından -artık bilgisayar ortamında- rapora dönüştürülür ve sağlık kurulu tarafından imza edilir. Yani burada doktorun bilgisayar ve/veya daktilo başına oturarak rapor düzenlemesi pek akılcı değil. Sağlık kurulu birimine raporun bilgisayar ortamında düzenlenmesini isteyin. Sgk raporun şekil şartlarını belirleyici tanımlar yapıyorsa ve rapor bu doğrultuda düzenlenmiyorsa ortada bir suç vardır. Siz Sgk'nın rapor talep yazısıyla ve düzenlenen raporla Sağlık İ Müdürlüğüne şikayette bulunun. Çünkü ortada bir aymazlık var.

makri ilgin için tsk ederim
Sgk raporun şekil şartlarını belirleyici tanımlar yapıyor ve rapor bu doğrultuda düzenlenmiyor malesef
konuyu cumhurbaşkanına bimer aracılığı ile başbakanlığa sağlık ve sosyal güvenlik bakanlığına kayseri valisine kayseri devlet hastanesi başhekimliğine ve en son olarak kayseri cumhuriyet başsavcılığına yazdım
savcılık ve başhekimlik hariç geri kalan herkes konuyu hallet çözümle diye ya valiye yada il sağlık müdürlüğüne yazıyor
bir kolum şuan diyaliz makinasında ancak yazabiliyom tek kol ile
anlayışınıza tsk ederim

heyete girdikten sonra raporları sağlık kurulları bilgisayar çıktısı olarak hazırlar,tekrar doktorlara imzalatılır.raporlar bu şekilde hazırlanır ama hasta yatış ve yatış süresince takip bulguları yazılacaksa o zaman yattığın servis doktoru,asistan veya hemşireler yazırlayıp kimin takibinde ise o doktor imzalar.ve formalite icabı heyete gider ve başka doktorlarında imzası olmadan o yatış raporu çıkar.

tunç ballı epikiriz raporuymuş
vaysenmisin bizim diyalize yatmayıpta başka diyalize para kazandıran diyor dç doktor ali ihsan güral davranışları ile
yüzüme karşıda nankörsün sen dedi üzerinde birçok iyiliğimiz var sen başka diyali,ze gittin dedi
ya ben bilmiyordum lanet olsun o dr nin aynı zamanda başka diyalizdede çalıştığını
bilsem gidermiydim en azından işim bitene kadarr

epikiriz raporuda olsa elle hazırlanmaz,doktor veya servis çalışanlarıdan biri hazırlar,doktorve o servisten bir kaç doktor daha imzalayıp kurulada girdikten sonra kuruma gönderilir.zaten kuruldaki doktorlarda imzalamaz,sadece servis doktorlarının imzası olur.

hayırlısı allahtan
arkadaşlar şimdilik hoşça kalın

malülen emekli olmaya müracat ettim fakat emekli olana kadar prim ödemeye mecbur tutuyorlar prim ödemezsem diyalize giremiyorum
sgk ve hastane inatlaştı emekli olamıyorum bu ülkede bizim sesimizi duyacak kimse yokmu
CUMHURBAŞKANI BAŞBAKAN İLGİLİ BAKANLIKLAR KAYSERİ VALİLİĞİ VE SAVCILIĞI KAYSERİ İLSAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ BAŞHEKİMLİK haricinde müracat edeceğim başka bir yer varmı varsa söyleyin lütfen tşk ederim

arkadaşlar doktor sonunda epikriz raporunu daktilo ile yazdı bölge saülık kurulu dosyamı onadı bilgilerinize
tsk

Hayırlı olsun arkadasım senın adına sevındım.

Üst Alt