Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hata raporo veriyor

Konular
30
Reaksiyonlar
0
yavv:eek::eek::eek: biiiri bana yardımcı olsunn ben msn y giiruorum otuurm acılııyorr ve hemn ardından hata raporu geliyor hata papurunu göndersem oturum kapanıyor:mad:
bu sfer gönderme dedimm yine kapanıyorrr:D..... bu sfer oyle birrakıyorumm ama ekrann cokk gııckk duuyor hosuma gitmiyorrr:rolleyes::rolleyes::D acaba bunun tedavsi varmııı:confused::D:D:D

virüs girmiştir belki format attırsan belki düzelir:)

yavv:eek::eek::eek: biiiri bana yardımcı olsunn ben msn y giiruorum otuurm acılııyorr ve hemn ardından hata raporu geliyor hata papurunu göndersem oturum kapanıyor:mad:
bu sfer gönderme dedimm yine kapanıyorrr:D..... bu sfer oyle birrakıyorumm ama ekrann cokk gııckk duuyor hosuma gitmiyorrr:rolleyes::rolleyes::D acaba bunun tedavsi varmııı:confused::D:D:D
fıkra gibi :D:D:D

ya daha gecenn gunn format atımmm...... acab herif atmmazlıkmı etmişşş... acil yapcakk bişeyy yokmuu sinir oldumm daaaa.....:mad::mad::mad::mad::mad:

bende mesajımıı okuudğumda güllmem geldii fazla mı abartmışımmm:D:D:D:D:p

..... aslında cokk acil olduğuu iicnn abrtmıştımmmm....:cool::cool::cool::rolleyes: hay allahh :rolleyes::rolleyes:fazla kacırmıısmmmm:D:D:D:D:D:D:D:D

malwarebytes' Anti-Malware diye bi tarama programı var onu indir ücretsiz tarat süper bişey buluyo virüsleri

ee sonra o vüürüslere ne yapıyoruzzzz....:confused::confused::confused: bi türlüü anlamıyorumm bu vüürüs olaylarındaa:mad: ....... baska cer yokmuu eminmiisnizz vüürüsmü kapmıssss simdi buu:(:(:(:(...... hay allahh ....:mad:

ben sadece fikrimi söledim virüs girmiş olabilir:)

ya kapmış galiba:) sen indir onu önce

indirdinmiiii

neyse ben anlatayım indirdikten sonra üstteki kutucuklarda güncelleştirme var ordan güncelleştirmelere bak de sonra hızlı taramadan tara bilgisayarı

:mad::mad:allah senii beilemem ne yapmasınn dediğinii yaptımm:mad::mad::mad: bağlantılarr kopu verdiiii:mad::mad::mad::mad:
offf :(:(:(

resimlerinn yarsı var yarısı yokk:( bağlantılarımda sorun varrr:(

Hata kodunu verdiğinde hata kodunun kodunu verir bu kodu googleden araştır çözersin eğer baş edemezsen program ekleden kaldır sil sildikten sonra program filesten msn nenin izlerini de sil çöpten boşalt tekrar yükle...

vallahhii dünn billgisayarumm cöktüü kap kara ekrann vurduu engilizz bişeyyler r yazıyorduuu aldımm elime sözlüüğüü ... giridmm içinee bişeyy anlayamdımmm...... tekk bildiğimm billgiisayarınnn sülalsii bbattıııı formata vercemmm:mad::mad::mad::mad:

arkadaşlar msn hataları genelde güncelleme olmayan veya eksik güncellemelerden meydana gelir bunu göz önüne alın

Üst Alt