Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hava değişimine geldim ve kalp rahatsızlığı geçirdim. Çürük raporu..?

12912100042

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba .

Ben askerde yüz felci geçirdim hava değişimine geldim ve izinde kalp rahatsızlığım çıktı kalp çarpıntısı var bende ve test ler yaptırdım anjiyo gibi kasıktan damar yakma işlemi yapılacak dedi sivil hastanede ki doktor ve askersen askerlik yapamazsın dedi bana
şimdi askeri hastene sevk aldım gideceğim orada bana çürük verirlermi .

Yardımcı olursanız sevinirim

ABLASYON YAPACAKLAR YANİ

Arkadaşım nasıl bir şeyse daha geçenlerde benim bir arkadaşım bu damar yakma vakasından askerden geldi. Onun kalbinde bir damarı bize göre bir fazla ve fazla olan damar da tehlikeli yerde diye ameliyat olamadı. Bunun akabinde de muaf oldu. Eğer ameliyat olunca askerlik yapamazsın dediyse sana doktorun, yapmazsın. NET..!

baya bi inceliyolar hastalığa göre doktor karar veriyo dolu kalp hastalığı çeşiti var işte ilaçla falan iyi oluyosa yani yapabilcek durumdaysan geri hizmette yaptırırlar ama sıkıntı büyükse hiç riske girmez almazlar askere

damarımı yaktılar . ve tekrar kontrole çağırdılar ve ikinci hava değişimini verdiler bana yani bir ay geç çıkacağım askrden bana çürük verirlermi . bazı arkadaşlar diyorki üçüncü hava değiimini alırsan çürük verirler diyorlar bu doğrumu yardımcı olabilirmisiniz.

bende öyle biliyom 3den sonra yaptırmıyolar diye biliyom ama yine orasını doktorlar bilir tabi biz değilll yanii yukarda sivil doktor askerlik yapamazsın dedi diyon büyük ihtimal askerdeki komutanlarda öyle der yani kardeş :)

Üst Alt