Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Havayolu şirketlerinde işe nasıl girebilirim?

ertan3451

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Pegasus, Thy, onurair, sunexpress, atlasjet, anadolujet gibi havayolu şirketlerinde çalışan varmı acaba varsa nasıl girdiniz?
Benim engel olayım kalp ve damar ameliyatı oldugum içim yaşım 23 boy 1.85 kg 80 dışardan bakınca hiç bişey yok gibi sürersiz %55 raporum var İstanbul Üni Elektronik Teknolojisi bölümü mezunuyum bu hava yolu şirketlerinde teknik, ucak bakım, gibi bölümm üzerinde işe girmek istiyorum bölümüm üzerine gelişmek istiyorum acaba girebilirmiyim nasıl girebilirim yani engelli kategorisinde olucam teknik eleman olucam

Kardeşim merhaba, Yaklaşık 22 yıldır Havayolu sektöründeyim, Şu an Sunexpres de Uzman olarak çalışmaktayım, Havacılıkda geçerli bir söz vardır, " Her şey bir hayalle başlar" Bölümünüz çok iyi bir bölüm, Bu bölümde Havayolunda çalışmak istiyorsanız Kural Yabancı Diliniz olacak, Yabancı dil sorunuzu aştıkdan sonra Kariyer.net üzerinde bizim açık pozisyonlarımız yayınlanır, incelersin bakarsın uygunsa müracaat edersin, biz kontrollerimizde şartların uygunsa sizi görüşmeye davet ederiz. işleyiş bu hakkında hayırlısı ertan3451

karizmatikmen cevap verdiğiz için teşekkür ederim, yabancı dil artık heryerde ögrenme imkanım olmadı 18 yaşımdan beri hastalıklarla ugrasmaktan 2 yıllık Üniversiteyi zarzor 4 yıla bitirebildim şimdi üni bitti eve giren maaş tek emekli maaşı, ameliyat oldum medipol mega 100.000₺ borc harc allaha şükür olabildim, ingilzice kursuna gitsem bunu geliştirmek için yurt dışına flnde gitmek gerekicek benim için zor, hayata biraz eksiden basladım ama şükür, benimde istedigim işte hava yolu şirketlerinde çalışmak o şekilde çalışırken teknik için gereken ingilizceyi ögrenebilicegimi düşünüyorum, havayolu şirketlerinde iş hayatı nasıl oluyor bilmiyorum sadece bir kaç tanıdıgım var onlarınsa ingilizcesi sıfır ama işte torpille suan havayolu şirketinde uçakla alakalı teknik eleman olarak çalışıyorlar , yapabilirsem bölümüm üzerine severek yapabileceğim bir işe girebilirsem hem gelişmek hemde çalışırken yabancı dil kurslarına gitmeyi düşünüyorum

Kardeşim terkrar merhaba,
Havacılık öyle bir şey ki teknik departmanlarında ingilizce olmadan personel çalışamaz yok mu vardır ama evrak getir götür ayak takımı diyebilirim madem bölümün üzerine çalışmak istiyorsun, evinde ingilizce çalışabilirsin bazı siteler var ücretsiz bu sitelere girip pratik ingilizceni geliştirebilirsin, illaki yurtdışına çıkabilme şansın varsa ingilizce öğrenme zamanını kısaltırsın daha çabuk ve hızlı öğrenirsin. ertan3451

Arkadaşlar merhaba firmamız engelli ingilizce bilen mühendis alıcak bölüm (yazlım makine malzeme elektronik uçak ve uzay mühendisi olabilir)

Öncelikle www.kariyer.net sitesinden profil oluştur kendine. Havayolu şirketleri engelli personel alım ilanını bu site aracılığıyla yapıyor ve çok iyi İngilizce bilme şartı aramıyor her pozisyon için.

Artık değil mühendisler lise mezunu teknisyenler bile belirli seviye ingilizcesi var. Şimdi bilmiyorum diye sıkıntıya düşüp hayallerini bırakma. Udemy de 29tl ye videoeğitim in güzel seti var. Oradan öğrenebilirsin. Her kura yüzlerce tl ödemek yerine bedavaya geliyor. Ek kaynak alıp kelime öğrenip işi götürürsün. Bu arada link bırakıyorum belki işini görür:
https://www.udemy.com/course/sifirdan-ileri-seviyeye-online-ingilizce-egitim-seti/
https://www.jetingilizce.com/jet-ingilizce-hafiza-teknikleri-ile-ingilizce-kelimeler-urun3.html
ertan3451

dreamfail teşekkürler önerileriniz için, bende telefonda uygulama var duolingo diye ona bakmaya çalışıyorum.

Duolingo ile kelime öğrenimin çok kısıtlı olur. Sen maddi durumun uygun olduğunda linkte verdiğim kitapları almanı şiddetle tavsiye ederim. Jet ing. kitabında hafıza teknikleriyle ing kelime öğrenimi için, diğer kitap ise hafızada en kalıyı benzetme ve anlatım ile grammer bilgisi veriyor. Ben bu kitapları aldım ve halen öğrenmeye devam ediyorum. Kendim kullandığım için tavsiye ediyorum.

Üst Alt