Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hayat sigortam varken yaralandım. Tazminat hakkım nasıl hesaplanır?

Hasandogan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2016 yılında bankalardan kredi kullandım üç adet özel hayat sigortası düzenlediler daha sonra ateşli silah yaralanması sonucu yaralandım hastane %24 oranında sürekli engelli raporu verdi yaralanmama sebep olan kişi adliyeden ceza aldı bu bilgilere göre hayat sigortasından ne kadar tazminat talep edebilirim? Birde bu oranda bi raporla kamuda işe girebilme ihtimalim varmıdır

%24 rapor oranı ile engelli olarak çalışamazsın en az %40 raporun olması lazım şuan engelliler bile iş bulamıyor ve yüksek puan almalarına rağmen kamuya alım çok az oldu.

hayat sigortası kapsamını iyi oku kaza ve yaralanmalar diye bir madde varsa yararlanma durumun söz konusu ama bir çoğu vefat durumunda sigorta yapıyor e devletten yapılan hayat sigortalarını tek tek incele

Üst Alt