Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hayata dair duygularım

Konular
8
Reaksiyonlar
0
hayata dair düşünce duygu,
herkesin degişik hayalleri olsa gerek, kimi aş ister, kimi iş ister, kimisi mutlu bir yuva, kimisi hepsi birden olsun ister hatta kimisi doymak bilmez isterde ister en yüksege çıkmak ister yükselmek en zirvede olmak ister ama unutmayın yüksekten düşen derine düşer.

çok insan tanıdım çok umutları hayalleriyle gömüldüler, çok insan tanıdım aglayarak gittiler, çok insan biliyorum hani hiç gülmediler, herkesin içinde bişeylerin ihtirası olmuştur elbet ama kafanda yapamadıgın beşbin planla gömerler senide, düşersin mezarın agzına taş gibi..
benim hayatımda hiç hayata dair bi duygum olmadı yazdım, çizdim, okudum hayat koskoca bir yalan..
ne demiş rahmetli süleyman;
bilseydim dünyanın boş oldugunu, koymazdım taş üstüne taş....
artık bugulu gözlerimiz bakamaz olmuş ileriye, hep kaybetmedikmi geçmişte en güzel degerlerimizi, ewet sadece kaybettik. Ama kaybettirdi bize kaybettiklerimiz umutlarımızı anılarımızı duygularımızı, gelecege umutla bakmak ne mümkün, hep bişeyleri kaybedecegiz korkusu olmuş süregelmiş kalbimizin derinliklerinde ne acı bir duygu :(
şimdi içimden anılarımı buraya dökmek geliyor ama bitirmek aceba aylarımı alır yoksa korkarım yıllarımı.....
yazarken okudugum çok güzel şeyler geliveriyor aklıma ama gözyaşları tutmak ne mümkün bak ne diyeyim sizlere hayatın bitmişligini özetlerken;
söylemek istesem gönlümdekileri dilime dolanan ızdırap olur,
yazsaydım ben derdimin bir tekini ciltlere sıgmayan bir kitap olur,
ah ne yaman çileli bir insanmışım, verilen her zehri şifa sanmışım,
ah ne aldanmışım ah ne yanılmışım,
ALDANAN GÖNÜLDE AŞK SERAP OLUR...........

koskoca dünya hayat yaşam anı duygu aşk hepsi koskoca yalan yalan yalan.... gelin el ele tutuşalım gelin gülelim arkamıza yaslanalım hayatın varsa içimizde kalmışsa bi gram mutlulugunu yaşayalım.
hayat ne diye sormayın ama ben söyleyim size;
kahbe dünya hamamda bir tas gibi, dolaşıyor hep cenabet ellerde..
hayat ne getiriyor ne götürüyor bilinmez....

slm canım mehmet abim çok güzel ifade etmişin kendini şiir gibi anlatmışın.Ama bence bazen sıkıcıda olsa hayat güzel her yönüyle yaşamaya değer onu güzel ve yaşanılır hale getirmek bizim elimizde her zaman mutlu olmayı bilelim.Tekrar tebrikler abicim.

canım benim ya harikasın çok güzel dile getirmişsin hayatı uzun uzun düşünmeme sebep oldu daldım gittim derinlere sonlarına gelince toparlandım öyle yazmışsınki hem düşündüm dağıldım hemde bi anda toparlandım hemen dirildim çok saol canım arkadaşım....

güzel yorumlarınız için beyaz melek ve arkadasım nur sizlere okuyup mutlu oldugunu için teş.ederim

en usta hırsız hayattır aslında.verdiğin hiç bir sözü tutmaz. hayallerin uçup gider zamanla, ohiç aldırmaz. yıldızlı bir gece gibi aldatır seni, sabah koyup gideceğini duyurmaz ve hayat öyle bir hırsızdır ki, seni senden çalar haberin olmaz....

neler istedik hayattan ne umutlar besledik içimizde, olmasını bekledik ama olmadı, istekler, umutlar yavaş yavaş tükenmeye başladı..sonra yok oldular yine biz bize kaldık. ama yenileri geldi giden umutların yerine hayat yeniden canlandı bazen sonra yine sırtını dönsede bize arada yüzünü gösteriyor. yoksa nasıl yaşardık.
hayat... iyi yada kötü devam edecek bizler nerde olacağız, istediğimiz yerdemi yoksa hayatın bizi sürüklediği yerdemi.

kimbilir ne acılar ne hayal kırıklıkları yaşadınki yüreğinden diline döküldü bu satırlar belki bilmeyiz ama tahmin ederiz farklıda olsa benzer yollardan geçiyoruz. ama herşey rağmen hayatta dimdik ve gülümseyerek yaşamak gerek.
gelecek günlerin umut getirmesi dileğiyle...

teş.ederim gülşah seninde duyguların çok güzel ama kaybetmişlikleri saklamak ne mümkün.......

Güneş her akşam batıp her gün doğuyorsa
Çiçekler solup solup tekrar açıyorsa
En derin yaralar kapanıyorsa
En büyük acılar unutuluyorsa

Neden aynı kalayım söyleyin bana
En derin yaralar kapanıyorsa
En büyük acılar unutuluyorsa
Ben neden aynı kalayım söyleyin bana

Elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım
Elbette daladan dala konup sonra uçacağım
Elbette bugün ağlıyorsam yarın güleceğim
Elbette önce çekip gidip sonra dönrceğim
İnanmadım asla inanamam
Her şeyin bir sonu olduğuna
Elbette bugün ağlıyorsam yarın güleceğim
Elbette önce çekip gidip sonra dönrceğim

ben yorumumu bir şarkıyla özetlemek istedim..daha fazla söze gerek duymadım..yeterli yani..

hayat iki seçenek sunuyor insana. ya payına düşen kederi parlatıcaksın, ya da ömrünle iyi geçinmeye bakıcaksın. sizde benim gibi ikincisini tercih edersiniz umarım:))
umudunu yitirme bir gün kimbilir herşeye rağmen hayat güzeldir!
bana herşeye rağmen hayat güzeldir diyebilmemi sağlayp küçük mutluluklarımın farkına varmamı sağlayan iclal aydın sözler yukardakiler.
paylaşmak istedim :wink:

Üst Alt