Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

HD 6.0.6000.16386 ses driver nerden bulurum.

Konular
14
Reaksiyonlar
0
canlarım ben bu driveri indirebileceğim bi bildiğiniz site varmı
lutfen yardımcı olabilirmisiniz.:)

ses sorunu bu surum olursa çözülecek.lütfen bulalım.

high definition audio 6.0.6000.16386 versionu driver.

bilgisayarının modelini serini tam yaz veya sitesinde bulursun

aradım bulamadım malesef.

toshiba L500 1FW satallite.markası ve modeli.

modeli bu.

Ses Driveri: http://www.notebookdriverdownload.net/files/audio/realtek_wdm_r216_ses_surucusu.zip

Ses Yaması UAA: ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp32501-33000/sp32646.exe

ÖNCE alttakını kur. sonra üstteki kurcaksın. hpnin web sitesinin serverinden çekecek dosyayı UAA qenelde aynıdır zaten. sorun olmaz.

mac link wer dostum arkadaslara tıkladıkları anda insin. zaman kaybı olmaması acısından

mac link wer dostum arkadaslara tıkladıkları anda insin. zaman kaybı olmaması acısından

zamandan bol neyimiz varki cx571.. herzaman sen ben ya da bi başkası olmaz burda incelesin araştırsın ki bizler olmadığın da da arkadaşımız kendi arayıp bulabilecek kadar bilgisi olsun diimi..?Bu vista driver'ı bunu indir kurmadan evvel
exe nin üstüne gelip sağtık özellikler uyumluluk modundan vistayı işaretle uygula deyip yüklemeye başla kabul edecektir bu şekilde.

Aslına bakarsan windowsu update ettiğin zaman driverları otomatik bulması lazım ama...

Üst Alt