Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hekim şikayeti nasıl ve nereye yapılmalı? [Hukuk]]

Konular
20
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba ağız ve diş sağlığı hastanesinde diş çekimi esnasında sinüs açılması meydana geliyor ve hekim hastayı hiç bilgilendirmiyor araştırdığında ve başka hekimlere sorduğunda sinüs açılmasında hemen müdahale ederek cerrahi müdahale edilmeli diyor ancak 45 gün sonra sev edildiğinde ameliyat edilen hastaya 8 adet mikro vida 2 adet plak takılıyor ve 1 aydır yemek yiyemiyor haliyle iş ede gidemiyor diş çekmeden önce kağıt imzalatılıyor olası riskler diye ancak kırılan sinüs kemiği için müdahale etmeyen doktor u şikayet etsek doktor ceza alır mı 184 e bilgi verdik ama sonuç sıfır edilen masraf cabası

Selam bimer yaz bu durumu dogrudan ve sana cevap mesaji yolla sana elinde belge varsa atma bimer arastirma icin seni tlf arayabilir gecmis olsun ins.

@şişiksami kardeş sorunun ne olduğu önemli değil eğer hastanede drlar veya sağlık çalışanları tarafından hak ihlaline uğradığını düşünüyorsan baş vurunu yap, ordaki kurulda şikayetler birikince toptan görüşüyorlar bir karara varıyorlar, herkesin sorunu kendine özel. dediğim gibi hak ihlali olduğunu düşünüyorsan oraya 2 dakka mail ve tel ile üye ol orası devletin resmi sayfası bi çözüm bulunur diye umut ediyorum ben şanslıydım başvurumda birikmiş şikayetler varmış, kurulun toplancağı zaman benim başvurumuda görüşmüşler bende sonuç tıbbi bilir kişiye sevk edilmesi kararı çıktı, şimdi öğrendiğim kadarıyla il sağlık müd veya sağlık bakanlığı başka bir hastaneden bir dr atayacakmış o karar verecekmiş hayırlısı
bak bendeki sonuç şöle yazıyor
[FONT=arial].Hasta Hakları Yönetmeliği’nde değişiklik yapılmasına dair Yönetmelik Madde 42/C’nin ı) bendi “Tıbbi hata iddialarına ilişkin başvurular kurul tarafından değerlendirilemez.” maddesi gereğince ve başvuru konusunda değerlendirilen hususlar çerçevesinde başvurunun Tıbbi Bilir Kişiye yönlendirilmesine katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.
büyük ihtimalle senide bilirkişiye sevk ederler diye düşünüyorum hele sen başvurunu yap gerisi için hayırlısı de[/FONT]

gelişmelerden haberdar et başka arkadaşlarda istifade etsinler kardeşim

muntada al ansar
arkadaşım aynı zamanda savcılığa olayı anlatan dilekçe verdik bilir kişiye dosya verilecek savcılık kanalıyla hekim ifadesi alınacak şaet hekim hatası tespit edilirse kamu davası açılacak ve maddi manevi dava açma hakkı kazanacağız saygılar

Üst Alt