Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hemşire olmanın zorlukları, çalışma koşulları nasıldır?

Ben varım

16 yıllık hemşireyim. ekpss ile öğretmenliğe geçmek için uğraşıyorum.91 puan aldım.sağlık hizmetlerine kontenjan açılmadığı için son öğretmen alımlarına başvuru bile yapamadım.kadrom hastanede ben geçici görevle sağlık müdürlüğünde çalışıyorum.sürekli sıkıntı yaşıyorum.aralık ayında geçici görevliler kadrosunun olduğu yere gönderilecek diye bir söylenti başladı.hastaneye gitmemek için engelli raporumu ekleyip dilekçe yazsam bir etkisi olur mu?

Aramızda hemşire var mı bilmiyorum ama çalışma koşullarının zorluğu olarak bakacak olursak çalışma saatleri ve günleri düzensiz olur sürekli koşuşturma ile geçtiğini gözlemliyorum teyze kızımın meslek hayatına baktığımda. Alıştıktan sonra hayatın düzene girecektir. Gözünde büyütmemelisin bence.

Üst Alt