Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hepatit nedeniyle iş bulamıyorum, mesleğimi yaptırmıyorlar! Ne yapabilirim?

saitdemir

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben sait.25 yaşındayım bursada yaşıyorum.Manik bipolardan %40 kronik hepatit b den ötürü %9 engelim var.Sağlık meslek lisesi att bölümünden mezunum.Aynı zamanda aydın adnan menderes ünv sinden ameliyathane hizmetleri bölümü mezunuyum.Yani ameliyathane hemşireliği diyebiliriz önlisans.Bursada iş bulmakta oldukça zorlanıyorum.Aslında iş buluyorum ancaak hepatit b den ötürü işe alınmıyorum.Şimdiye kadar gittiğim özel firmaların tümü bu rhaatszılığı öne sürerek işe almamayı tercih ettiler.Özel hastaneler bu şekilde çalışamayacağımı söylüyor.Şimdi size soruyorum.Allah aşkına ben bu rahatsızlıklarla liseyi bitirdim üstüne ünvyi bitirdim ve de ünv de hastanelerde staj yaptım.Ünv ye girerken heyetten geçtim bu rahatsızlıklarla.Aklım almıyor.3 yıldır her defasında hepatit b yüzünnden işe alınmamaktan yıldım.Gurur kırıcı mahvedici özelliğini geçtim madem çalışamayacaktım buna devlet neden izin verdi ? neden rahatsızlıklarımı engel olarak görmediler ? İşsizim ekpss ye çalışamadım.Çünkü psikolojik travmalarım oldu iyi hazırlanamadım.

Not:Bursada iş konusunda yardımcı olabilecek birileri varsa lütfen yardımcı olabilir mi ?

Kardeşim çok geçmiş olsun ayrıca bı ise girecegin zaman söyleme engelli olduğunu ben askerden yaşadığım bı kaç olaydan sonra ve üzerinden 10 yıl geçti geçen yıl yüzde 65 şizofreni engelli raboru verdiler aldima pişmanım çünkü çalıştığım firma bilse direk iş aktimi fesih eder ki söylemiyorum mesleğim ise ağır vasıta söförüyüm sadece beni düşündüren olay 2024 yılından ağır vasıta olan ehliyetim yenileme olucak olur mu verirler mi diye düşünüyorum onu sen sen ol ki kimseye bişey deme

Bipolar oldugumu sölemiyorum kardeşim.Sıkıntı kronik hepatit b de.Sölesende sölemesende kan tahlili raporlarında çıkıyor.Anlamıyorum artık ne yapacağımı şaşırdım

Halil377

Eğer aldığınız rapor sisteme düştü ise vermezler. Yeniletme sırasında sıkıntı olur. Gözünü korkutmak istemem maalesef bu durum boyle

Üst Alt