Arkadaşlar ben sait.25 yaşındayım bursada yaşıyorum.Manik bipolardan %40 kronik hepatit b den ötürü %9 engelim var.Sağlık meslek lisesi att bölümünden mezunum.Aynı zamanda aydın adnan menderes ünv sinden ameliyathane hizmetleri bölümü mezunuyum.Yani ameliyathane hemşireliği diyebiliriz önlisans.Bursada iş bulmakta oldukça zorlanıyorum.Aslında iş buluyorum ancaak hepatit b den ötürü işe alınmıyorum.Şimdiye kadar gittiğim özel firmaların tümü bu rhaatszılığı öne sürerek işe almamayı tercih ettiler.Özel hastaneler bu şekilde çalışamayacağımı söylüyor.Şimdi size soruyorum.Allah aşkına ben bu rahatsızlıklarla liseyi bitirdim üstüne ünvyi bitirdim ve de ünv de hastanelerde staj yaptım.Ünv ye girerken heyetten geçtim bu rahatsızlıklarla.Aklım almıyor.3 yıldır her defasında hepatit b yüzünnden işe alınmamaktan yıldım.Gurur kırıcı mahvedici özelliğini geçtim madem çalışamayacaktım buna devlet neden izin verdi ? neden rahatsızlıklarımı engel olarak görmediler ? İşsizim ekpss ye çalışamadım.Çünkü psikolojik travmalarım oldu iyi hazırlanamadım.
Not:Bursada iş konusunda yardımcı olabilecek birileri varsa lütfen yardımcı olabilir mi ?
Not:Bursada iş konusunda yardımcı olabilecek birileri varsa lütfen yardımcı olabilir mi ?