Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Her yıl kontrollü monoküler ehliyetin rapor prosedürü nasıldır?

appuk

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar monoküler rahatsızlığında olup ehliyetli arkadaşlarım ben bi kaç yıldır emniyete nüfus dairesine aile hekimden sevkli hastaneden
göz sağlık raporu alıp nüfusa vermedim 4 yıldır şuan ki prosedür nedir hala her yıl alma koşulu var mı
nüfus daire sine mi veriliyormu yoksa kaldırıldımı bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim tşk ederim .

@OturanBoğa,

merhaba monoküler rahatsızlığında olup ehliyetli arkadaşlarım ben bi kaç yıldır emniyete nüfus dairesine aile hekimden sevkli hastaneden
göz sağlık raporu alıp nüfus dairesine vermedim 4 yıldır şuan ki prosedür nedir hala her yıl alma koşulu var mı
nüfus daire sine mi veriliyormu yoksa kaldırıldımı bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim tşk ederim .
( nüfus dairesi bana bu kağıtlarla devamlı uğraşamayız dosya dolar arşiv de yer kalmaz emniyet bize devretti bizde dilekçe vericez yeni sistem gelecek demişlerdi snr pandemi girdi ben rapor almadım şimdide sistem ne oldu bilmiyorum bilen varsa ona göre adım atmam gerekiyor uzun süre oldu ve araba kullanıyorum problem yaşamak istemem ehliyetimle ilgili tşk ederim.)

Monoküler sürücüler her yıl Göz Doktorundan rapor almak zorundadır. (Özel hastane de olabilir ama muayenehane olmaz.) Nüfus müdürlüğü memurunun bana söylediği; bu raporu her yıl almak zorundasın, bir yere götürmene gerek yok. Çıktı alıp arabada yanında taşımalısın, polis çevirmesinde sorduklarında göstermelisin.
.
Bu arada, aldıktan sonra rapor e-nabızda görünüyor. Yanınızda olmadan polis çevirirse, e-nabızdan açıp gösterin polise, belki kabul eder.

Benim de aynı şekilde her yıl aldığım raporum var sadece araç içerisinde tutuyorum nüfusta çalışan arkadaşım var o da aynı şeyi söylüyor olası bir kaza durumunda kendimizi garantiye almak için aracta tutmak gerek

Ayrıca 2 yıl önceye kadar her yıl muyane gerek ibaresi yoktu 2 yılda bir rapor alıyordum bugun itibariyla yeni aldigim raporda 01.06 64 101 102 ve 103 ibareleri var

Üst Alt