Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Herhangi bir sekel bırakmamış metafizal tibia implantı sizce kaç orandan başlar?

waltherwhite99

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
herhangi bir şekilde sekel bırakmamış tibia kemiğinin metafiz tarafındaki kemiğe yapışık olmayan ağır bir implant oranı asgari kaç rakamdan başlıyor okuduğum kaynaklar dokuz diyor bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? şimdiden hepinize teşekkürler ❤️❤️❤️😇

hic engelli raporlari engelli evraklarindan anlamadigimdan bilmedigimden dolayi soruyorum ben de engelli adayiyim ileride rapor almaya kalksam hastane islerim bir gun icinde halloluyor mu yoksa curuk raporu gibi bir ay boyunca gel git mi yaptiriyorlar hastaneye? simdiden yardimci olan her beyefendiye hanimefendiye tesekkurler.

hastanede eğer heyetteki tüm branş dr varsa aynı gün tüm dr gider evraklarınızda tamsa teslim edersiniz.Sonra size heyet için gün veriler 1 hafta içinde yoğunluğa göre oluyor sonra rapor sonucu e devletten görebilirsiniz. maksimum 3 ay deniliyor ama 1 ay içinde sonuçlanıyor genelde

@Denizcan78,

reis bu arada sana ekstra sorum olacak bir kisi dusun iki tibia kemiginde de kemige yapisik olmayan 2 adet agir implant mevcut herhangi bir sekele sebebiyet vermiyor sadece duzenli agri yapiyor yuzde kac oran alinir sence yalnizca bu iki implant ile? %10+%10 diye okuduydum internette.

hastalıkların oranlarıyla ilgili malesef net bilgi sahibi değil bende sizin gibi engel oran listesine bakıyorum orda kaç yazıyorsa doğru olan odur.

atar misin hocam ben de bakayim listeye ben genu varum rahatsizligindan mutevellit kemik ameliyati oldum 2 tane takilan platinleri gorsen testere kapanları gibi ayni ama hic sekele sebebiyet vermediler gecici sinir hasari haric

Aynı gün hastalığın olduğu bölümlere girip muayene olabilirsen bir kaç gün içinde heyete girebilirsin sonucu da 2 _3 günde e-devlete düşüyor

Üst Alt