Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hiç araba almadığım halde sistemde gözüken "5 yılı doldurmadığım" gerekçesiyle araba alamıyorum!?

Ferhat3333

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
27
Bugun aracıma tertibat takıldı tse girdi cıktı bayi fatura kesecekken vergi dairesinden adına ötv arac 5 yıl dolmadan gözüküyor ama benim 1 ay önce aldıgım ilk rapor ilkkez ötv hakkı kazandm gecmiste me ötv nede engelli raporum olmadı maliyeye gittim diyorki eskiden ck araba alıp satmıssın bunlardan biri engelliymiş dedim ki engelli arac satısı olmaski.onlarda bilmiyor ilkkez karsılastık diyorlar görüyorlar ilk rapor oldgunu ankara yazdık onlar düzeltecek sistemsel hata diyorlar ve ck magdur oldum bunun çözümünü bilen basına gelen varmı

@Ferhat3333,

e devletten gir bak bakalım adına engelli aracı varmı . Yoksa zaten her turlu alırsın sistem hatası duzeltılmesı lazım ama ne kadar sürer burası turkıye .

Yok iste ama ugrasmıyorlar diyor eski adına 100 arac var hangisine bakayım

Üst Alt