Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hız limitini aştığım için ikinci kez trafik cezası aldım. Ne yapabilirim? [Hukuk]

k.ergun

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
İki defadır Bigada trafik cezası yiyorum. Birincisi 73 Km hızla giderken % 30 dan fazla hız sınırını aşmaktan ve ikincisi 56 Km. hızla giderken % 10 dan fazla aşmaktan ceza yedim. O bölgede tabelalarda hız sınırı 70 Km. yazıyor ve bu cezalar evime geldi. EDS sistemi varmış. Birincide bimere yazdım ama çok fazla bir şey olmadı sadece Biga emniyet müdürü haklıyız diye mektup yazdı. Ne yapabilirim fikri olan varmı?

Hız limitini aşmadım başlığı değiştirmeden önce yazıyı okuyun sayın moderatörler.

Bu başlığa yazmanıza gerek yok arkadaşlar cılkını çıkarmışlar başlığı değiştirerek.

genelde park cezalarına itiraz oluyor ama hız sınıra yapmıyorlar

hız limitini aşmadan trafik cezası yazılmaz.
hız limitini aştığını ve kaç km hızla gittiğin radar kayıtlarında vardır.
radar kayıtları varken dava açsan kaybedersin.
şehir içi yollarda hız sınırı değişiktir.kimi yollarda 30 km dir
kimi yollarda 50 km dir, kimi yollarda 70 km dir.

İki sefer radara düştük ikisinde de kuzu kuzu ödedik. Kurallar herkes için var (kontrol yapan görevli memurları tanımıyorsan eğer..Ki EDS sisteminde öyle bi şans yok )

kesilmiş cezayı iptal ettiremezsin, eğer haklı olduğunu düşünüyorsan adli mercilere başvuru yaparak sonuç alabilirsin ancak onun içinde cezaya vereceğinden fazlasını ödemen gerekebilir.

Cezayı ödedim. mac72 benim kızdığım 70 kmh hız sınırı iken 56 kmh hızla neden ceza yazıldığı. Bana ceza yazmasınlar demiyorum dürüst olsunlar diyorum. En az on tane tabela vardı. Bigalı olanlarda oradan geçenlerde bilir hız sınırı 70 yazıyor heryerde. Çanakkale emniyet müdürüne şikayet dilekçesi yazdım. Bimerede yazmayı düşünüyorum. Moderatörler başlığı kafasına göre değiştirdiği için sanki ben özel muamele isteyip bana ceza yazmasınlar demişim gibi algılıyorlar.

Üst Alt