Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hızlı trene binerken rampa düşme tehlikesi yaratıyor!?

zakzom

Üye
Konular
59
Reaksiyonlar
1
Merhaba biz arkadaşımla ayda bir günü birlik eskişehiri gezmeye gideriz ikimizde tekerlekli sandalyedeyiz bu yüksek hızlı trene yapmış oldukları dik rampadan düşme tehlikesi yaşadım birden çok olay şöyle bize bir görevli veriyorlar rampayı koyuyor trene inerken binerken yarım ediyor o kişi neyse trenden inicem bana diyor ön ön gel ama rampa cok dik neyse rampaya geldim araba freni patlamış kamyon gibi kaydı adamda önümde tutuyormuş gibi durmuş o cüssedeki arabayı nasıl tutmayı düşünüyorsa orda az kala takla atiyordum sonraki gidişimde geri geri inim dedim bari gel gel değip duruyo bir kişiyle olcak iş değilki rampanın yanlarda koruma yok birşey yok teker kaysa sağ tarafa raylara düşecem ki öylede oldu şans eseri benle beraber inen yolcular son anda tuttu bunun yerine asansör olsa mantıklı değil mi adı hızlı tren ama kullanılan yöntem çağ dışı

geçmiş olsun ben de aynı sıkıntıları yaşadım düşmedim ama birinden yardım alarak çıkmak yerine dediğin gibi asansörle halledilebilir ben bimere yazdım hatta gar müdürlüğüyle görüştüm ama sallamadılar bimere yaz istersen ben yazdım pek bişey olmadı ama sende yaz şansını dene düştüğünü belirt bir de belki bir şey yaparlar ama malesef bu konularda çok duyarlı değil kimse ..

Arkadaşlar bu gibi durumları bimere iletirsek sayı çok olursa düzenleme mutlaka yapılır

sayının çok olması için ilgilenen birilerinin olması gerek malesef herkes kendi boğazının derdinde :D neyse arkadaşta göndersin en azından düştüğünü belirtirse bir şeyler yaparlar düşüncesi içindeyim ...en azından görevli sayısının artırılması konusunda değinsin asansör yapılmasını da istesin ama gene görevli sayısını artırmak daha gerçekçi

Üst Alt