Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hizmetliyim, iş yaparken çok zorlanıyorum. Ne yapabilirim?

tatatonga

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben devlete ait bir okulda engelli kadrosuyla hizmetliyim. 2012'de yapılan ömss ile atandım. Yaşım 31. %45 özürlü raporum var. Rahatsızlığım şizofreni, ama başka rahatsızlıklarım da var. Misal ciddi sıkıntılar (depresyon gibi), baş ağrısı, geniz akıntısı, boyunda zannımca fıtık var, bel ağrısı, aşırı kilo birkaçı.

Yaklaşık 3 ay önce asaletim tasdik oldu ama ben temizlik yapmakta çok zorlanıyorum. Zaten ilaçlarla ayakta zor duruyorum, sıkıntılarım ve hayli halsizlik var, bir de hademelik yapınca mahvoluyorum. Akşama kadar oturuyorum, öğlen yemekten sonra vitamin hapı alıp iş yapıyorum. Vitamin hapını almazsam iş yapacak gücüm olmuyor. Vitamin hapı da kilo aldırıyor tabi.

Hademelik yerine düz memur olmak istiyorum çünkü gücüm yok, işimi yapmakta çok zorlanıyorum. Ama nasıl düz memur olurum, ne yapmam gerek bilmiyorum. Doktora gidip rapor mu almalıyım, birilerinden rica mı etmeliyim, ne yapmalıyım bilmiyorum. Lütfen bana bi akıl verin. Çaresiz durumdayım.

Mümkündür dostum belli dönemlerde görevde yükselme sınavları olur 70 ve üzeri alınırsa memur şef yada ötesi olunuyor.

Okulda sizden başka yeterli sayıda temizlik personelleri varsa Müdürünüzün insiyatifinde, diğer hafif işlerde çalışabilirsiniz örnek; fotokopi evrak işleri getir götür işleri, çay servisi, okul bahçe kapısı da bulunan kulübe içinde bekçilik vs vs. ama Memur olamazsınız ancak şartlar uyarsa Görevde Yükselme Sınavı ile memur olursunuz.
Memurluk dışarıdan iyi görünür ama çok baş ağrıtıci, stresli bir iştir en güzeli getir götür sorumluluk yok akşam evinde yastığa başını koyunca rahat uyuyabiliyor musun senden rahatı olmaz.

merhaba bende okulda yhs liyim. bugün ilçeden teklif aldım memur olarak çalışmak için 10 senem doldu yhs olarak. ilçede çalışmadım daha önce tecrüblerinizi paylaşırsanız sevinirim. aranızda hiç yhs olupta ilçede veya ilde memur görevi yapan var mı ? size göre zorlukları neler ya da kolaylıkları ne olur %45 ruhsal duygusal engelli raporum var ve bilgisayar işlerine vs aşinayım bilgisayar konusunda sıkıntı çekmeyeceğimi düşnüyorum. gys denedim 2018 dekinde kadrom yetmediği için atanamadım. son yaplıan sınavda da geçemedim sınavı.

Arkadaşlar ya raporla calisamaduginizi ispatlayin. Heyet raporu bunu okul idaresine ilçeye,

Aksi halde müdür ne derse o sakın itiraz etmeyin itirazın müdürün yanında boş ilçede müdürden yanadır. Boşuna kötü olursun + kıl kapar sana kök söktürür.

Yada ilçelerde bazen eleman sıkıntısı yaşıyor yhs olarak düz memurluk yaparsın ilçede bilgisayar bilmen şart.
Yada gys girip 70puan al vs vs.

Üst Alt