Uzun zamandır bir araba almak için çok uğraşıyordum beni çıkmaza sürüklüyorlardı yok raporun surası eksik yok burası bu forumda gezerken bir arkadaşın özürlüler için araç almakta yardımcı olabilecek ve Özel Tertibat engelli arac gerec imalat ve montaj yapan hüseyin bayrak ismili abi tavsiye etti ben onunla görüştüm ve bana araba alabileceğimi söyledi dünyalar benim oldu onu duyunca ben sadece su arabayı istiyorum abi dedim o kendi pazarlık yaptı indire bilgidi kadar indirdi fiyatını konya öntur bayisi ile anlatık ve bir araba sahibi oldum parayı öntur şirketi adına havale yaptık hüseyin abi geri kalan işlerimleri halleti ben sadece araba konyadan antalya getirmek için gittim sağ olsun oraya gidince onun ne kadar mükenmel bir insan olduğunu anlatma ile yetmez bizi kendi evimizde gibi hissettirdi sanki daha önce onu tanıyor gibimiş gibi yemekler evinde misafir etmeler hediler bizi yani kısacası arkadaşlar eğer araba almak istiyorsanız çıkmasa giriyorsanı hüseyin bayrak abi ile iletişime girmelisiniz. hüseyin abinin telefonu size elinden geldiği kadar yardımcı olucaktır 0532) 724 20 01 bana hayalimi gerçekleştirdiğin için senden allah razı olsun allah senin ne muradın varsa versin teşekkürler abilerin gülüsün