Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçerde / Yerli Dizi

Konular
46
Reaksiyonlar
0
Ay yapım bütün varını yoğunu bu diziye harcadı ve çok para harcandığı gerçekten belli Pazartesi Akşamlarını kitliyor televizyona resmen insanı :)

Yok mu benim gibi bu dizinin değerini gören ve şimdiden bağımlısı olan? Konuşalım birlikte izleyelim diziyi :)

cok para harcadigini bilmiyorum ama o dev adama set basi 1500 lira veriliyormus

İlk bölümden ilgi çekmeyi başardı.içi boş bir dizi değil.beğendim ben.zaten nadir dizi izliyorum.baba candirdan sonra 2.dizim olacak sanirim

bence cok güzel bir dizi çocukları için kendini feda eden bir baba

"The Deperted" Köstebek adlı filmden uyarlanmış gibi gözükse de bizim Türk usulü dokunuşlarla bambaşka bir konuya yelken açtı bile :)...Oyuncular başarılı, senaryo da saçmalamaz ise (yani aşırı aşk konularına dalmak, gereksiz yönlere sapmak gibi) tutar dizi. Hee bir de çok uzatmaya gerek yok bence tek sezonda bitmeli.

Oooo!!...Kimin eli kimin cebinde belli değil..."Müdür" naptın sen ya?! :D

Dün elime çayı alıp dizi izleyim dedim uydu bozuldu.bendeki de şans :))

Ezel izlediğim en güzel Türk dizisiydi, onu geçerse bu geçer. Dizi tuttu diye zorlama sezon eklemezlerse tabi

feyste bir muhabbete dalmışım arkadaşımla son dakikalarına yetiştim dizinin

Yine bölüm acayip bir şekilde bitti.oyun içinde oyun.ama bu sefer dizinin sonunu tahmin ettim ve tahminim dogru çıktı.senaristin kafayı çözmeye basladim galiba :)

Mertin celale çalıştığını gördü Sarp.celalin ajan polisi ortaya çıktı.çok heyecanlı :)

Finale 1 kala...
Bu dizi devam etmeliydi.finali haketmiyor kesinlikle.Farklı bir konusu vardı.Yıllar sonra bu diziyi tekrar çekmeye kalkacaklar ama eski tadı bulamayacak izleyici.Her zaman olduğu gibi...Mesela ben fahriye evcenin oynadığı calikusunda aydan şenerin oynadığı tadı bulamamıştım.Herkes izlerken ben izleyemedim.

Türkiyede gelmiş geçmiş en iyi 5 diziden biridir bence benim için birinci kurtlar vadisinin ilk senesi iyiydi ama sonra saçmaladılar oyuncularda çok iyiydi keşke bitmeyeydi iyiydi

Oooo " içerde" fanları buradaymış :D...Bence tam zamanında bitti. He final çok apar topar oldu. Kopukluklar vs. neyse ki avuntumuz yılmaz brothers a hiç bişi olmaması...:D....

not.: dizi saatleri bir saat olsun!...yoksa çok ciddi bir kesim artık tv dizisi izlememeye başladı bile...

Üst Alt