Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İDO deniz otobüsleri engellilere ücretsiz mi?

fatih76

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Diyerek İDO'yu aradım ido engellilere şu an için ücretsiz değil çünkü o kararda entegre ulaşım sistemine dahil olan toplu ulaşımlar ücretsiz denildiği için bizde entegre olmadığımız için ücretsiz değil ama yine görüşmeler yapıyoruz ilerleyen aylarda bir duyuru yapacağız diye cevap verdiler. Yani bırakın şehirlerarası Bursa,Bandırma yı şehirçi Deniz Otobüsleri bile ücretsiz değil :(

ido ve hava yolu ulaşımı için Bimere mutlaka dilekçe yazın arkadaşlar

Engellilere trenler ücretsizken deniz otobüsleri neden ücretli?

arkadaşlar şehirler arası trenler engellilere ücretsiz iken deniz otobüsleri neden ücretli. ayrıca otobüs firmaları neden yüzde 50 indirimi yapmıyorlar. niçin hepiniz bu olaya seyirci kalıyorsunuz hep beraber birleşelim

arkadaşım özelleştirmenin bir sonucudur buda TCDD de özelleşsin oda ücretli olur bakma sen mesela uçak neden %25 neden daha fazla ucuz değil çünkü pahalı bir sistem ayrıca şehirler arası yolculuğuda duyduğum kadarıyla zaten %30 çekmişler mesela şehiriçi belediyenin otobüslerinde kullanımlarda hiçbir problem yaşanmazken diğer özel halk otobüslerinde ücretsiz olmasına rağmen devamlı problemler yaşanmaktadır vsvsvs....

Devletin anayasal görevleri dahilinde ücretsiz ve indirimli imkanlar tanıması yapabilir. Ama özel sektör vede halk otobüslerinden bunu beklemeyiz. Yani özelleşme arttıkça indirimi unutun. İDO ya engellilere yaşattıkları sorunlarla ilgili bir çok yazı yazdım. Bir ölçüde yardımcı oldular. Azda olsa indirim yapın dedim, yanıt bile vermediler.

evet arkadaşlar yukarıdada söylediğim gibi eğer TCDD özelleşsin oda elden gider çünkü işin içinden devlet çıktımı şahıslar istediği gibi ip oynatır levent kardeşim istediğimiz kadar yazı yazalım inanın sonuç değişmez yanıt bile alamassınız çünkü devletin yaptığını karşılıksız olarak hiçbir şahıs yapmaz yapmakta istemez burda onlarada hak verelim diyorum ama bu derece para kazanılan birimlerde bence engelli lerden gelecek üç beş kuruş aranmamalıdır

Otobüs firmaları yapıyor diye biliyorum... en azından Efe Tur yapıyor yüzde 25.

Üst Alt