Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İDO'da engelli indirimi var mı?

Tip1diyabet

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
1
Ido deniz otobuslerinde ucretsiz ulasim kartimiz geciyor mu acaba? Kullanmis olan var mi?

en son istanbulda 2013 yılında ido Deniz otobusune bindim %20 indirimli binmiştim
engelli kartımı sordular başbakanlık engelli kartımı gösterdim %20 indirim yaptılar 2013 yılında ama şimdi
2018 yılındayız ido deniz otobuslerinde durum nedir bilmiyorum

ENGELLİ İNDİRİMİ
%40 ve üzeri oranında engeli bulunan Nüfus Cüzdanına özürlülük durumu yazılmış olan Engelli İstanbulkart sahibi misafirlerimiz temassız turnikeden geçerek iç hat deniz otobüsü ile Eskihisar Topçular ve Sirkeci Harem araba vapuru seferlerimizde ücretsiz seyahat edebilirler.

T.C. Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığı, T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Özürlü ve Yaşlı Genel Müdürlüğü tarafından verilmiş (%40 ve üzeri) özürlü kimlik kartı veya sağlık kurulu raporu belgelerini ileten engelli misafirlerimiz tüm biletli hatlarımızda İDO seyahatlerini, %15 indirimle gerçekleştirme avantajına sahiptir.

Üst Alt