Tak yapıyorum .. ama 2-3 aydır kaçaklar olmaya başladı ve artıyor ... önce aile hekimine gittim .. durumu anlattım .. hatta mesane basıncını ayarlıyan emselex le başlayıp Kinzy biten 7 çeşit ilaç vardı forumdan onu da gösterdim .. beni uroloj a gönderdi ... Bi hastanede uroloj gittim durumu anlattım ... idrar tahlili idrar kültürü ... Mesane + böbrek utrasonu istedi ... idrar yolu iltihapı çıkmadı ... böbrek ve mesane de bişey çıkmadı ... ona da bu 7 ilaçı gösterdim bunlardan birini mi kullanmam lazım dedim hayır onlar tehlike yada zararlı gibi bir cümle kurdu ve bana buscopan verdi ..1-2 gün iyi geldi .. belki iyi gelir diye 2 kutu kullandım ama durum aynı ...
Şu anda kaçak olmasın diye 2 -3 saatte bir tak yapıyorum ama gene oluyor ...Tak yapmayı bırakıp sabit sonda takmayı bile düşünüyorum ...Biliyorum forumda bu konu hakkında çok soru var ama belki yeni bir ilaç çıkmıştır diye güncelliyim dedim ... acaba ne yapmam gerek ? 2009 yılından beri paraplejiyim ve tak yapıyorum .. 3 ay öncesine kadar böyle bişey yoktu ...
Şu anda kaçak olmasın diye 2 -3 saatte bir tak yapıyorum ama gene oluyor ...Tak yapmayı bırakıp sabit sonda takmayı bile düşünüyorum ...Biliyorum forumda bu konu hakkında çok soru var ama belki yeni bir ilaç çıkmıştır diye güncelliyim dedim ... acaba ne yapmam gerek ? 2009 yılından beri paraplejiyim ve tak yapıyorum .. 3 ay öncesine kadar böyle bişey yoktu ...