Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İETT Beyaz Kart için Karaköy'deki binada başvuru yapabilir miyim?

Konular
21
Reaksiyonlar
0
Ben kart başvurusunda bulunmak istiyorum.
Online başvuru dışında bireysel olarak karaköy şubesine başvurabilir miyim.
10d k da çıkar diyorlar bazıları bireysel başvuruda bulunursam.

çabuk çıkartıyorlar karaköyde bildiğim kadarıyla, ama 10 dk damı yoksa birkaç gündemi bilgim yok.

ben başvuruyu merak ediyorum. iett sitesinde online başvuru formu var. bunun dışında direkt bireysel basvuru oluyormu merak ettiğim bu

ewet elinizde bulunan sağlık raporunuzla birlikte 5 tl tabi ki tutar değişmediyse 3 fotoraf yanılmıyorsam istiyorlar.onlıne basvuru gecerlı değil

İnternet üzerinden başvur, sonra raporla birlikte Karaköy'e git. Yarım saatte hallolur işin.

bülent bey 3 defa vakıfbanka gittim sıra bekleyebileceğim bir sıra değil. para yatırmadan da internetten basvuru yapılamıyor.
internetten basvuruda 7 gün içide verilir diyor. karaköyden yarım saat içinde alınıyormus duyduguma göre.

Beyaz Kart almak için, Sağlık Kurulu Raporu aslı veya onaylı örneği ile SHÇEK'na başvurmanız ve bu talebinizin SHÇEK tarafından onaylanması halinde, Karaköy İETT binasında beyaz kartınızı çıkarttırmanız gerekiyor.

ben özürlüler idaresinin verdiği kart ile alınırmı diye sorduğumda alınır cevabını almıştım iettden. nasıl ilk kez alıcaklar için prosedür farklı anlamadım.

bankaya para yatırıp karaköy iett şubesine rapor resimle birlikte gittinizde o gün halolur işiniz başbakanlıgın verdigi özürlü kartıyla alabilirsin

başbakanlık kartın varsa alırsın kardeşim.çünkü bizde onunla aldık rapor felan istemediler o varken.
karaköyden 10-15 dk alırsın.ama bu ara git yılbaşından sonra gidersen yoğunluk olabilir.

EFSANE_52;

başbakanlık kartı dediniz de

benim başbakanlık kartım olduğu halde hiç kullanmadım. bu kartı nerelerde kulanabiliyoruz arkadaşlar..

efsane_52 arkadaş çok teşekkür ederim anlatımın için :):):)

bütün kurumlar değerken nasıl - nerde ve ne derecede

çelik kardeşim;
  • en basiti devlet tiyatroları ücretsiz.
  • elektirk ,su vs. gibi şeylerde indirim sağlıyor.
  • hastanelerde öncelik hakkın var.
  • bir ara istanbulda iett lerde bu kartlar geçerliydi.
bildiklerim şuan bu kadar.

1-devlet tiyatrolarına beyez kart ile de giriş yapabilrisiniz
2-elektrik, su v.s gibi şeylerde rapor yeterli. ve bütün her yerde geçerli değil. bu indirimin ankarada da olduğunu biliyorum. istandul da yok.
3-hastanelerde de beyaz kartı ile önceli tanınıyor..
4- geçerliydi ama artık değil çünkü onların yerine beyaz kart çıktı..

her kafadan bir ses çıktı ama ben yien şansımı denemek istedim ve bugun gittim karaköye
bu ilk başvurum.
raporum yok özürlü kartı ile başvurdum.
vakıfbanka para yatırmadım, direkt vezneye ödeme yaptım
5dk içinde kartımı aldım.

sorun yaşatmıyorlar anlayacağınız. rapor sordular ancak iett sitesinden bilgi aldım kart ile başvuru yapılabiliyormus dedim, üstelemediler.

evet arkadaşlar ben 08 07 2010 tarihnde beyaz kart aldım ilk kez aldım bir fotoraf bir raporun aslı bir fotokopisi bir kimlik fotokopisi ve 10tl barayıda peşin vezneye verdim 35dakada kartımı verdiler gidilecek yer topkapı şehremini iett karajınaişalak yardımcı olmuşumdur

Üst Alt