Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İETT eski tarihli raporumla seyahat kartı vermedi.

barış

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
:mad::mad:2002 ve 2003 te %40 oranında sürekli ibareli rapor almıştım. 2008 de %38'e düşürdüler bugünde topkapı iett paso müdürlügüne gittim. evraklarım hazırdı evrakları uzattım memur bilgisayardan bakıp senin taksim ilk yardın hastahaneisnden %38 var dedi bende evet dedim.
deyiş o deyiş paatladı gitti...:) neyse %38 sekiz raporun bu kartı almana yetmiyor dedi bende iett nin internet sitesinde seyahat kartları kısmında 2006'dan önceki raporlarda sürekli ibaresi varsa alına bilir diyor dedim. deyiş o deyiş adam ikinci kez patlattı gitti..:) yani vermediler..sevgili dostlar bu dramla karışık mizahmı derseniz melodram'mı derseniz ne derseniz bilmiyorum ama ömrümü yediler ..pardon... pardon bu gibi olaylar benim gibi arkadaşların başınada geldigini düşünerek ömrümüzü çürüttüler...

saygılarımla
barış

Üst Alt