Merhaba, Bugün her zaman bindiğim İETT hattına bindim sürekli bindiğim için birde gördüğü gibi herhangi bir kart göstermedim. Bilmiyorum kartı göstermegibi bir zorunluluk var mı onu da bilmiyorum? Ama sıkıntı olmuyordu gündüz bindim sorun olmadı akşamüstü dönüşte tekrar aynı araç geldi ve Şöför; –Dur bakalım biniyorsun direk paso neden basmıyorsun dedi kendisine söyledim gerek var mı görüyorsun zaten fiziksel engelliyim diye ben tekrar çıkardım başbakanlık kartımı gösterdim bak dedim al makinaya bas dedim bu kart paso değil dedim. -Başladı her zaman aynı şeyi yapıyorsunuz vs. söylenmeye, bende sinirlendim. kötü ithamlarda tavırlarda bulununca vatandaşlarda tepki gösterdi, ve şikayetçilerdi duraklarda geç durduğu ve kötü tepkiler verdiği için vb. Biraz bağırdım tepki gösterdim öyle ki arada cam olmasa yetişe bilsem boğazına yapışacak derece de! burada uzatmaya gerek duymuyorum şöförün numarasını aracın kodunu vs. aldım biraz önce 153 aradım şikayette bulundum terbiyesiz adamdan şikayetçi oldum umarım işten olur ekmeğinden olur O hak etmiyor çünkü.
Merak ettiğim şu sonuç alınıyor mu gerçekten cezası veriliyor mu? İnanın bunun biletimi kendimde kesmek isterdim ama kimsenin başı belaya girsin istemedim madem ki şikayet edildiğinde kayda değiyor gereken yapılacaksa bildirdim. ama pek cezayı hakkı ile verileceğe benzemiyor 153 aradığımda para cezası ve uyarı cezası şekline uygulanıyor dedi pek memnun edici değil bu cezalar. Aynı durum da olan kişiler sonuç alabildiniz mi? Bilgi paylaşırsanız sevinirim biraz uzun oldu kusura bakmayın çok öfkeliyim.
Merak ettiğim şu sonuç alınıyor mu gerçekten cezası veriliyor mu? İnanın bunun biletimi kendimde kesmek isterdim ama kimsenin başı belaya girsin istemedim madem ki şikayet edildiğinde kayda değiyor gereken yapılacaksa bildirdim. ama pek cezayı hakkı ile verileceğe benzemiyor 153 aradığımda para cezası ve uyarı cezası şekline uygulanıyor dedi pek memnun edici değil bu cezalar. Aynı durum da olan kişiler sonuç alabildiniz mi? Bilgi paylaşırsanız sevinirim biraz uzun oldu kusura bakmayın çok öfkeliyim.