Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İğne deliğinde sanat

Sema

Aktif Üye
Konular
75
Reaksiyonlar
1
Willard Wigan İngiliz bir heykeltraş. Ancak öyle eserlere imza atıyor ki, insanı hayrete düşürüyor. “İğne deliğinden geçecek” mikroskobik heykelleri ile sıradışı olmayı aklına koymuş ve başarmış bir sanatçı.

willardwiganheadshotjpg.jpg

Yalnızca mikroskopla görebileceğiniz eserlerini ve neden mikro boyutlarda eserler çalıştığını ise şöyle ifade ediyor;

"5 yaşındayken "Okuma Bozukluğu" (Disleksi) ile mücadele etmem gerekti. Siyahtım, okumada yetersizdim. Öğretmenlerim beni hep aşağılıyordu. Kendimi küçük ve aptal hissetmemi sağladılar. Ben de onları küçülttüm. Öğretmenlerimin ve çevremdeki her şeyin en küçük heykellerini yaptım."

Büyüksün Willard Wigan, tebrikler...

Çok büyük emek ve sabır gerektiren çalışmalar. Harikalar yaratmış iğne deliğinde Willard Wigan.

Teşekkürler sema.

Willard Wigan'ı tebrik ediyorum. Gerçekten de çok güzel çalışmalar yapmış. En çok da Marilyn Monroe'yu beğendim.

Rica ederim. Rastlamışken paylaşmamak olmazdı.:) Disleksiden muzdarip bir çocukluk yaşayıp dünyada benzeri olmayan bir sanat yapmak , bence muhteşem bir örnek...

sema hanım gerçekten çok güzel bir paylaşım teşekkürler.

Üst Alt