Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İhtiyaç sahibine Meyra Eurochair tekerlekli sandalye verebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nova

Üye
Konular
86
Reaksiyonlar
0
arkadaslar bu kış başına kadar kullandıgım meyra eurochairimi ihtiyacı olan birisine verebilirim, bodrumda ikamet ediyorum.. ama uzak yerden istenirse kargo alıcıya ait olmak uzere yollayabilirim, anlaşmalı kargosu varsa bulabilirse uygun fiyatlı olur. malesef daha çalışmaya baslamadıgım için kargosunu ben karsılayacak durumda değilim imkanım olsa kargosunuda oderdim..
ihtiyacı olan buraya mesaj atsın yada ozelden ulaşsın bana..
kış başına kadar kullandım, kışında bi arkadasın babası kaza gecirmişti ona vermiştim kullansın diye, dün tlf geldi babası iyileşmiş ihtiyacları kalmamış..
cok iyi durumda değil ama çoğu yerli-çin malı sandalyeden iyidir..
biraz bakımla bayagı bi iş görür..
sandalye budur;
6611_114500086136_571536136_2149070_2443661_n.jpg

nova arkadaşım duyarlılıgından dolayı teşekkür ederim

nova bey,çok iyi bir insansınız,çok duygulandım

Nova bey duyarlılığınızdan dolayı size teşekkürler..
Allah sizden razı olsun ve birdaha sizi boyle bir araça muhtaç etmesin.

nova bey bu duyarlı davranışınızdan dolayı size teşekür ederim!babamın böyle bir sandalyeye ihtiyacı var konuyla ilgili size ö.mesaj atmıştım!!!
cevabınızı bekliyorum...

ilgilenen arkadaslara ozelden msj yazdım, cevap bekliyorum.. buarada bayrak tesekkurler ama malesef ben omurilik felçlisiyim ve tekerlekli sandalyeyi ömür boyu kullanıcam.. bu sandalyeye ihtiyacım olmadığı, baska sandalye kullanmaya basladıgım için veriyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt