Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki bacağım da ampute oldu. Protez kullanımında sorun yaşıyorum..?

NEŞE KURT

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
mrb arkadaşlar

ben siteye yeni üye oldum her iki bacağımda elektrik yanığından ampüte oldu protezlerimi rahat kullanamıyorum eğer aranızda benim gibi olanlar varsa bana yardım etmenizi rica ediyorum:)

Sevgili neşe kurt öncelikle geçmiş olsun.anladığım kadarıyla protezlerini kısa bir süredir kullanıyorsun acaba dizaltımı diz üstümü ve hangi özellikleri var protezlerinin?çünkü dizaltına göre dizüstünü kullanmak daha zordur.birde soketlerin rahatlığı çok önemli tabiki.

Hangi şehirde olduğunuzu belirtirseniz yardımcı olabileceğimizi zannediyorum.

Her ıkı ayak diz altı ampute profesyonel futbol dahıl oynadım gerek sahsım gerekse www.proted.com.tr protez fırması sıze her turlu yardım ve destegı verebılırım.

neşe kardeşim öncelikle geçmiş olsun diyorum .
benim iki ayagımda diz altı ampute. şu an silikon linerli kilitli protez kullanıyorum cokda memnunum. bende ankarada bulunan GERÇEK ortopediye yaptırdım 30 senedir haydar hocam yapıyor benim protezlerimi hiç bir şikayetim olmadı bu güne kadar hangi şehirdesin bilmiyorum ama sana bir yardımımız olacaksa seve seve yaparız ben ve burdaki diger arkadaşlarımızda.. sevgiyle kalın..

Çokk gecmiş olsun .Bende kaza sonucu sol kol ampute oldum dirsek üstü protez yaptırdımkullanamadım cok zor oldu.Arkadasın dediği gibi diz altı üstü olması cok farkediyor.Ama senin için sart kullanman o yüzden yaptırırken cok dikkat et bu protez piyasasında cok çakal var sadece parayı düşünüyorlar.Bu işin ehlinide bulman lazım..

Üst Alt