Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki farklı yerde engelli maaş başvurumun olması engelli maaşı bağlanmasına engel mi?

eagamer

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar. Ben vakıflar genel müdürlüğüne maaş başvurusunda bulundum. Bi süre sonra orayı aradığımda kontenjan sorunu olduğunu ve bana şu sıradasınız 3 yılı bile geçebilir netlik kazanması bişey diyemem dedi. Ben de 3 sene boş boş beklemek istemedim ve syd ye başvurdum bugün. E devlet üzerinden vakıflara başvurduğum gözükmüyo. Benim amacım 2 yerden de maaş almak değil ama şu sıralar syd den alsam 3 yıl sonra orası çıkarsa ordan alırım ya da almam bilmiyorum. Sadede gelicek olursam sosyal yardımlaşma derneği sistemden vakıflara başvurduğumu görüp bana maaş bağlamayabilir mi ? Bu konuda bilgisi olan var mı ?

sosyal yardımlaşma derneği sistemden vakıflara başvurduğumu görüp bana maaş bağlamayabilir mi ? Bu konuda bilgisi olan var mı ?
başvuru değil maaşın baglanmıs olması engel olur.yoksa herkes başvuru edıo ama herkese maaş baglanmıyo.3 yıl az bi zaman değil.doğru olanı edıksınız .şartlarınız tutosa 2022 baglanır

Üst Alt