Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlaç katılım payını vakıftan alabiliyor muyuz?

ankasi006

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar muayene yada ilaç katılım payı tekrardan vakıfa baş vurup ala biliyormuyuz bu kunuyu bilen aydınlata bilirmi beni şimdiden teşekkür ederim

Vakfın insafına kalmış. Bazıları veriyor bazıları da biz vermiyoruz diyor. Şansınıza artık. Ben Cimere yazmama rağmen vermiyoruz dediler.

ilac katılım paylarını bulundugunuz
sosyal yardımlaşma vakfına baş vurarak alabiliyorsunuz
benim arkadaşım her sene gidiyor ve vakıftan alıyor
eczaneye ödedigi paraları
senede bir kere gidiyorsunuz muracatınızı yapıyorsunuz ve 1 sene boyunca
eczaneye nekadar para ödemişseniz hepsini alıyorsunuz

Not: yukardaki arkadaşın dedigi gibi bazı vakıflar vermiyor ama siz bulundugunuz
ilcedeki sosyal yardımlaşma vakfına gidin eger vakıf durumunuzu uygun görurse veriyor
durumunuzu uygun görmezse vermiyor olay bu

2022 aylıgı alıyorum sadece benim katılım payımımı yoksa cocukların da veriyormu ilk defa duydum bunu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@muamma1905
Teşekkürler

Az önce vakıfa gittim bana 2-3 evrak verdiler resim yapıstır evdekileri doldur muhtarın dolduracagı bi evrak var onu mıhtar doldursun geri getir dediler bu katılım payı 2-3 tl cıkan ilac farkımı ugrasmaya deger mi

Valla kardeş her hastaneye gittiğimizde kesilen para diye biliyorum. Son iki yılın parasi verilmesi lazım. Hastaneye ne sıklıkla gidiyorsunuz bilmiyorum ancak ben çok gittiğim için ben olsam ugrasirdim.

Ugurkrdg
selam
hastaneye sık sık gidiyorsan
ve her ay ortalama 50TL ilac parası veriyorsan
yıllık olarak nekadar verdiysen eczaneye
onu geri alıyorsun olay bu

ama ayda 5 - 10 TL eczaneye veriyorsan
ugrasmaya degmez

aslında engellilerden hiç ücret almamaları lazım ilaç alırken eczaneden

Katılım payı iadesi nerden takip ediliyor

Sydv ye gidip katılım payı iadesi istedim bana 5 aralıkta gel dedi e devlet te yada takip edebilecegim bi yer varmı baska bi ilcedeki arkadasıma ziraat bankasından hesap actır gel demiş bana öyle bişey denmedi ayrıca banka hesaplarım blokeli benden de ziraat hesabı isterlerse söyleyimmi ptt den alayım diye bilgisi olan yardımcı olan erinmeden cevap verdiğiniz için şimdiden teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hanede 4 kişiyiz ben 2022 alıyorum
Gelin bakım parasi aliyo oglum asgari ücretle çalışıyo.ben alabilirmiyim ilaç katkı payı bir sürü ilaç kullanıyorum. Diyolarki almamiz icin kisi basima dusen gelir asgari ucretin3/1 kadar olmaliymis.arkadaslar bu kişi başına düşen ğeliri asiyoruzmu biz.bilemedigim için soruyorum.aldigimiz parayı yukarda yazdım
Lütfen biri yardım edıp bana cvp yazsın tsk

İlaç katkı paylarını kolay kolay vermiyorlar. Bahane uydurup ödenek yok diyorlar. Dilekçede hasta varolduğunu ve sürekli ilaç kullanıldığını bu nedenle parasal sıkıntı yaşadığınızı belirtin verirler. Dilekçeden 1 hafta sonra verirler. sosyal yardımlara bankalar haciz koyamaz ayrıca ilaç katkı payları parasını genellikle hesaba değil. Makbuz veriyorlar siz gidip ilgili bankadan çekiyorsunuz. Artık vakıfın hesabı hangi bankadaysa makbuzla ordan alırsınız. Geçmiş olsun

DRA-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katılım payı alayım derken 2022 yi kestiler calısıyormusum diyee dogru olsa içim yanmaz

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar hala mümkünmü ben kırmızı receteli ılac kullanıyorum ve ılac cok pahalı odedıklerımı alabılırmym ?

Ödedigimiz ilac paralari geri veriliyormus

Baslikta belirtigim gibi engelliler aldiklari ilaclara odedigi paralar sosyal vakif tarafindan geri odeniyormus ben yeni ogrendim bugun muracaat ettim acaba kac gunde sonuclaniyor bilen varmi

Tekprens
Kardeşim eczaneden aldığın ilacın fiyat çıktısını alıp sosyal hizmetlere veriyorsun.onlarda kurulda değerlendirip eczaneye ödediğin parayı hesabına yatirıyor olay bu.geçmiş olsun

Ben 3 aydan 3 aya aliyorum katilim payi parasi olarak geciyo eczaden herhangi bi evrak almiyorsunuz SYDV gidiyosun ilac katilim parasi icin başvuruyosun heyete giriyor eger varsa katilim payi parasi veriyorlar heps bu

Sosyal yardımlaşma dayanışma vakfına mı gideceğiz nasıl oluyor başvuru

İlaç katılım payı geri ödemesi?

Arkadaşlar engelli ilaç katılım payı geri ödemesi hane içinde sadece engelli kişiyi mi kapsıyor yoksa çocukları eşi yani hanedeki herkesi kapsıyor mu? Bu konuda bilgisi olan yazabilir mi?

Melekciks evet sadece engellin aldıgı ilacları kapsıyor katılım parası ben de 3 aydan 3 aya alıyorum
Melekciks bulundugun SYDV gidiyorsunuz ilac katılım parası icin başvuruyorsun heyete giriyo dilekcen varsa veriyorlar

Üst Alt