Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlk arabanın MTV muafiyetini kaldırsak otoparktan yararlanmaya devam edebilir miyiz?

dgn55

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba 1 aracımız var bu ay sonu 5 yılı dolduruyor satmadan 2. aracı almak istiyoruz vergi dairesi ile görüştüğümde ilk arabanın mtv muafiyetini kaldırıcaksınız ikinciyi ödemeyeceksiniz dedi. ilk arabanın mtv muafiyeti kalkınca engelli park yeri için sorun olur mu? iki araç içinde otopark kartı alınabiliyor mu ?
ikinci sorum ilk arabanın muafiyetini ikinci aracı almadan mı kaldırmam gerekiyor yoksa alındıktan sonra mı kaldırmam gerekiyor arkadaşlar vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler

Merhaba; iki aracınız için de park kartı ala bilirsiniz. süresi dolan aracınız için park kartı ala bilirsiniz sizin üstünüzde durduğu sürece ama bulunduğunuz il de ki örnek belediyenin park sistemine sadece bir araç kayıt yapılıyorsa(istanbul ispark için uygulama bu şekilde)ama engelli otoparkarını kullana bilirsiniz sorun olmaz. mtv muafiyetini vergi dairesi ile bir konuşun tam işleyiş hakkında yanlış bilgi vermek istemem bende yeni araç alıyorum bende de aynı durum var muameleci yürütüyor işlemi duruma göre vergi dairesine bir dilekçe vererek güncelleme yapa biliriz diye düşünüyorum(bayii ile konuştuğumda muameleci eski aracı otomatik sistemden düşüyor yeni aracı mtv den muaf oluyor demişti ama tam tyit ettiremedim. dgn55

Üst Alt