Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlkokul mezunuyum, %40 raporum var. İş için ne yapabilirim?

Canan Demir

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar arkadaşlar iş konusunda sizlerin fikrine ihtiyacım var. 47 yaşımdayım %40 engelli rapora sahibim şeker hastasıyım. Devlette veya özelde nasıl iş imkanlarından faydalanabilirim. İlkokul mezunu olmamdan dolayı bazı yerlere başvuramıyorum sanırım. Sizlerden ricam hangi kurumlarda işe başlayabilirim. Devlet işinde çalışma imkanım var sanırım. Bunun için ne yapabilirim? Hangi bölümlerde çalışabiliyorum devlette? Elimden geldiği kadarıyla birkaç iş arama merkezine başvurdum İstanbul'da ama olumlu sonuç alamadım malesef. Bu konuda neler yapabilirim. Teşekkürler.

Canan Demir
sadece şeker hastalıgınızmı var ?
fiziksel bir rahatsızlıgınız engeliniz varmı ?
Mesleginiz varmı ?
yoksa vasıfsızmısınız ?

Bu soruları yanıtlarsanız Arkadaşlar
size daha iyi Yol gösterebilirler bence

Evet sadece şeker hastalığım var. Fiziksel engelim yok. Mesleğim yok malesef

Canan Demir

Kaç Yaşındasınız ? Açık Liseye Biran Önce Kayıt Olmalısınız.
İşkurun Açık İş İlanlarını Takip Edebilirsin,
Yada Mahallende Tanıdığın Esnaflara durumunu Anlatırsan İçlerinde illaki Elemana ihtiyacı Olan vardır ( Veya İlerleyen Zamanlarda Olacaktır.)
Bilmenizde Fayda Çogu Firma Ne Yazık ki İlkokul Mezunu Oldugunuz İçin Temizlik İşçisi Olarak Degerlendirebilir Bilginiz Olsun.

Allah Yardımcınız Olsun , Umarım en Kısa sürede istediginiz Gibi İş Bulursunuz.

Bu soruyu sorma ihtiyacı hissettim.

Fiziksel bir engeliniz yokmuş.

47 yaşına gelene kadar niye beklediniz?

Daha önceden çalışıyordum zaten? Yaşım ve engelim nedeniyle daha hafif işler bakıyorum artık.

Maalesef engelli raporu ile iş bulmakta artık loto gibi haziranda işkur müracatım vardı tık yok gerçi dışarı çıkıp işe gitme imkanımda yoktu ya

Daha önce çalışıyorsan tecrüben vardır. Hangi işi yaptı isen o alanda iş bulman daha kolay olabilir. Temizlik, güvenlik, çaycılık gibi ara eleman alımı çok yaapan firmalar var oraları araştır derim. Hiç çalışmıyorsan joker elemanları olarak çalışırsın. Bizim bankada çalışan çaycı abla yıllık izin ya da raporlu olacağı zaman yerine eleman geliyor. Hepsi ile sohbet ediyorum. Nerede iş olursa oraya gidiyorlar ya da evde oturuyorlar.

Bankaya çaycı olarak nasıl girebilirim? Oraya da işkur mu bakıyor? Yoksa biz mi gidip başvuruyoruz bankaya?

Canan Demir bak onu şiddetle tavsiye ederim katılım bankaları mültinet felan veriyor çalışmak lazım işkur da mülakatlar oluyor yüzyüze ama yaş sizin handikap

Alman

Görev Ne ?
Daha Önce Bende Banka Çalışanıydım , Ayrıldım.

Matraxman

Ofis Destek sen hangi banka ve neden ayrıldın ? şimdi ne iş yapıyorsun ?

Alman

Aynı Pozisyondaymışız , İNG Bankta Çalıştım.
Noter İşleri , Vs Yorucu Geldi Ayrılmak Zorunda Kaldım

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir kaç yere başvurdum fakat yine aynı sonuç bekliyorum sadece

Bir an önce Açık liseye yazıl. Bu zamana kadar neden bekledin onuda anlamış değilim, sınavları gayet basit.

Temizlik işçisi olarak avm lerdeki temizlik firmalarına başvur alırlar. Bedensel engelinde yok yaşın çokta yüksek değil engelli oldugun için kadrolarında ihtiyaçları oluyor. Tavsiye ederim.

Üst Alt