Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İndirim uygulamadığı için şikayetçi olduğum Metro turizm şikayetini geri al diyor..?

ancıl

Üye
Konular
48
Reaksiyonlar
0
metro turizm firmasından bir bilet aldım ve bileti herkese verdiği fiyattan indirim uygulamadı. bilerek bilet aldım, çünkü şikayet etmek için, bakanlığa bilet fotokobim, özürlü kimlik fotokobisi ve dilekçe ile ankarada olduğum için bizzat dilekçemi ulaştırma bakanlığına verdim.

metro turizm şikayet edildiğinden farkına vararak beni aradı, biz yanlış yaptık, size yüksek fiyat üzerinden indirim uygulamışlar kusura bakmayın demekle kalmadılar, şikayetini geri al biz size bir bilet bedava vereceğiz dediler. kabul etmiş numarası yaptım, ulaştırma bakanlığına söz konusu dilekçemde yanlış anlaşılma olmuştur yazısı göndermemi istediler.

bu durumda ne yapmalıyım arkadaşlar.....

ewet bencede alma bi bilet seni kurtarmaz ama o firmanın yıyecegi ceza hepsine örnek olur sakın alma itirazını

şikayetini geri alma anca böyle aklilari başlarina gelir kesinlikle salaklik yapip şikayetini geri alma sonuna kadar arkandayiz

ben bu yaz bilet almıştım metrotüzimden bana indirimli verdiler bileti nasıl böyle birşey yaptılar anlamak mümkün degıl sen hakını ara bençe

teşekkür ederim arkadaşlar beni yalnız bırakmadınız, ulaştırma bakanlığına bana rüşvet teklifinde bulundular diye bir bilgi göndereyim mi

Ulaştırma Bakanlığına bu yönde bir bilgi vermeniz için yasal delil göstermeniz gerekiyor. Bence olayı fazla büyütmeyin bırakın Ulaştırma Bakanlığı çözsün.

Şikayet ederken amacın onlara ders vermekken,bir telefonla vazgeçmen saçma olur.
Ama rüşvet falan gibi konularla da bulandırma ortalığı,olduğu gibi bırak.

Şikayetini geri alman karşılığında sana yaptıkları bir adet bedava bilet teklifini de, isim, zaman ve mekan bildirerek bir dilekçe ile ulaştırma bakanlığına bildir...

Bedava bilet teklifi gerçekten çok çirkin, oysa günde yüzlerce engelli insana indirim yapmamak için fırsat kolluyorlar...

Sen bu şikayet ile hakkını aramaya devam etmez isen, biz her türlü istismarı hakediyoruz demektir...

bırılerı suc işlicek bırılerı onu örtbas edıcek ....bu ısler de böyle yuruyup gıdecek....tabıkı hakkını arıcaksın ....ARICAKSIN DIMI ?BUNU BURADA DILE GETIRDIGINE GÖRE NAPMALIYIM DIYE SORMAN bende soru ısaretı uyandırdı ....bu teklıfı yaptıklarını dılekcene sanırım eklersın artık....

arkadaşlar beni tekrar aradılar önce mesgule attım, sonra tekrar aradılar, şikayetini geri almamışsın ulaştırma bakanlığı bilgi edinme yada fakslamamı tekrar yenilediler. bu defa 1 bilet değil 2 bilet bedava veriyorlar... artık kanıtımda var bana 2 bilet misafir bileti faksladılar. siz olsanız ne yapardınız açıkca

Hala soruyorsun ya pes artık.
Kardeş yapacağın şey belli,biletleri red ve şikayette ısrar.
Vazgeçeceksem neden başladım sorusunu yönelt kendine.

sorman bile ayıp bence... 2 bedava bilet ile hak aramayı keseceksen yazıklar olsun, demekki hakediyorum diye düşünürüm şahsen...

kafanı ne bulandırıyorda sürekli soruyorsun anlamadım ama işi usulüne göre yapmak istiyorsan yada bu konuda endişen varsa avukat arkadaşlar yokmu yardım etsin arkadaşa izlemek istedigi yol konusunda eger bu konuda ısrarlı olmazsak bunu bugün sana yapanlar yarın başkalarına yapmaya devam ederler. ama bu cezayı alırlarsa akılları başlarına gelir ve birdaha dikkatli olurlar personelide bu konuda uyarırlar ve bunu duyan belki diger firmalarda daha dikkatli davranırlar. düşün yani 2 bilet bedava yerine birçok arkadaşın magdur olmasını önlemek elinde

Aslında sizin o şirket ten bütün yazanelerine engelli bireylere %30 ind. uygulanır tabelası astırsanız şahane olur..
2 tane bilete kanıpda davanızdan vaz geçmeyin bence

bendece vazgeçmeyin asla şikayetinizden demekki alıcakları ceza fazlaki tutuşdular bu aradada yapdıkları hatayı yine sizi aşagılayarak 2 bilet gibi çok ucuza kapatmaya çalışıyolar sürünsünler :)

Kardeş neden vazgeçecekmişsin, ne güzel dilekçen işleme girmiş işte.Bırak cezalarını çeksinler. Eğer dilekçen olmasaydı seni tanırlar mıydı, amcalarının mı oğlusun, biletinide tam tarifeden kesip yallah demediler mi?
değil 2 bilet sana 1 yıllık ücretsiz seyahat verseler bile işleminidurdurma. Sonra bakanlıktaki engelliler hakkındaki görüş de değişecek, ne istediklerini bilmiyorlar gibi.

Bırak cezaarını çeksinler de bundan sonra byle terbiyesizlikler yapmasınlar.
Ayrıca o bileti kesen elemanı işten atmazlar tam tersi onların çıkarına iş yürüttüğü için öylelerini arıyorlar zaten.

Metronun 3 hafta bana iki katı bilet kestiğini biliyorum birkaç ay önce...
madem üstüne gitmeyecektin ne diye dilekçe verdin. Örneğini siteye eklede görelim...
????

Bilete yüksen fiyat çekip sözüm ona indirim yapıyorlar normal vatandaştan daha pahalı ücret çıkarıyorlar .Lütfen arkadaşım dilekçenizi almayın

bu haber yayıla yayıla bütün firmalar artık indirim yapıyormuş birde arkadaşlar.. bence de geri alma..

kişisel olarak bi beklentin varsa teklifin artması bekle ancak amacın bizzzzz olmak içinse bırak cezayı ödesinler personellerini uyarsınlar daha titiz davransınlar kanunun kestiği parmak acıyormu bi baksınlar türk milleti olarak paarasal tekliflir cazip,cezalar ise çaydırıcı gelebilir bu haklı mücadeleni 2 bilite satma bence amaç bizzzz olmak içinnse

metro turizm zaten sabıkalı bu konularda. tercih bile etmemek lazım. personeli kabadayı gibi, ilgi alaka sıfır.

şikayetinizi geri almayın. aradıklarında da deseydiniz keşke şikayetimi 1 yıllık bilet de verseniz geri almıyacağım. bu size ders olsun diye.

Ancıl ;

Bende sana tam 5 bilet veriyorum gideceğin yeri sen seç hiç önemi yok ama sakın davandan vaz geçme . . İbreti Alem için sallandırmak gerek bir kaçını ki keyfi işlem yapmasınlar . .

İlker Bey'e sonuna kadar katılıyorum, bütün yazahanelerine "Burada Engelli Bireylere %30 İndirim Uygulanmaktadır" yazılı bir tabela astırmanız biz engelliler adına hepimiz adına çok güzel bir iş çıkarmış olursunuz

Bencede geri alma..yaptıkları insanlık dışı olayın cezasını çekmeleri gerek.. Birde bazı firmalar engelli indirimi yapın dediğimizde
e tamam 5 lira indiririz diyolar ve kanundaki indirimi uygulamak istemiyolarlar..

arkadaşlar şikayetimi geri almadım içiniz rahat etsin, bugün 2 kere aradılar mesgule attım konuşmadım, yarın ne yapacaklar bakalım

kendını dusunme senden sonrakıler veya bu formdakı yazıları okuyamayan engellıler onların hakkı ne olacak vaz gecme her sucun bır cezası olmalı

ararlarsa konus yahu. hatta konusurken kayıtta al. biletinizi istemiyorum falan de. baska tekliflerde bulunur ya da tehditvari konusurlarsa o kayıtları da eklersin şikayetine.

Bende sonuna kadar devam davandan vazgeçme.Ama bi sorunda varki oda önemli
senin bi dilekçen yüzünden o personel işsiz kalacak,çolulu çocuğunun rızkı kesilecek,
ve tabi buda beni vicdanen üzüyor.
Ama haklı olduğun davada sonuna kadar devam derim.

Şikayetini geri alman bence senin gibi engelli olanları kaba bir tabiir kusura bakma ama SATMAKTIR.
BENDE AYNI SORUNLA KARŞILAŞTIM ve şikeyetci oldum.
ve Firma gerekli cezayı aldı şimdi Konyada hiç bir firma bir kelime laf etmiyor....
Hattaa ilcelere bile giden araçlarda indirim yapıyorlar.
ama cidden çok mücedele verdim. Zabıtalarla çok kavga ettim.
Davandan vaz geçme dostum...
Bir bilet uğruna binlerce insanın hakkını satma.
saygılarımla
TayTIS

bir daha arama yaparsanız burayı ,sizi savciliga suç duyurusunda bulunacam rahatsız ediyorsunuz beni deyin.sizi aramakdan vazgeçerler buyuk ihtimal ile.kolay gelsin.

Üst Alt