Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İndirim yapan uçuş firmaları..?

_PoSEİDoN_

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar mrb engelli indirimi yapan THY hariçi uçuş firması varmı ? THY gerçekten pahalı uyguladığı indirim pek etkilemiyor . Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Thy harici indirim yapmıyorlar diye biliyorum uçağa bir çok kez kullanan biri olarak diğer firmaların indirim ile alakalı bir duruma şahit olmadım.

Normalde yapmaları gerekiyor yurt içi uçuşlarda en azindan

Borajet esnek bilet fiyatı üzerinden %50 indirim yapıyor...

malesef thy dışında indirim yapan firma yok ben de promosyon avcısıyım :) engelli indiriminin pek bi espirisi yok zaten thy promosyonu bazen çok makul olabiliyor sıkı takip etmek lazım
hava yolu firmaları biletlerinde çok değişken fiyatlar sunuyor buna bi standart getiremiyorlar %20-25 espirisi çokta bişey farketmiyor malesef

Marto, timegambler'ın dediği gibi Borajet esnek fiyat üzerinden %50 indirim uygular. Bu şekilde bilet almisligim vardır. Check-in'de engelli kimliğinizi göstermeniz gerekmektedir.

Uçak biletlerini erkenden alırsanız veya promosyonlu bilete denk gelirseniz pek pahalı olmuyor açıkcası. Örnek vermek gerekirse 14-16 ekim arası izmir uçak biletlerini önceden aldım 113 tl tuttu gidiş - geliş. Keza memleket'e gitmek için Ramazan ve kurban bayramıları uçak biletlerini 2015 aralık ayında aldım. Uçak bileti alırken aylar önceden aldığım için pek sıkıntı ve yüksek fiyata denk gelmiyor benim için. :)

Dipnot: Uçmak istediğiniz tarih ne kadar yakınsa bilet fiyatları o kadar pahalı oluyor ve h.içi uçak biletleri h.sonuna göre daha ucuz olur bilginize. ;)

Son düzenleme:
Üst Alt