durum: arkadaşlar yukarıda bahsedilen yönetmeliğe aykırı olarak hareket eden sıvas tur ve kamil koç firmalarını, aynı kanunun 14 (on dört adet) maddesini ihlal ve fazla bilet fiyatı uguladıklarından dolayı aşti, ulaştırma bakanlığı ve ankara cumhuriyet başsavcılığı kanalıyla şikayet ettim. yasal süreci başlattım.
ancak, bunlardan:
aşti: sadece bana telefon ederek durumu sordu ve "bu firmalarla bir düşmanlığınız var mıdır" diyerek saçma sapan bir soru ile karşılaştım.
ulaştırma bakanlığı: şube müdürü atilla beyle görüştüm. bana konu ile ilgileneceğini ve evrakları kendisine teslim etmemi söyledi.
başsavcılık: bilgi için aştiye evrakları yolladı. kamu davası açmadı.
sonuç: 2 sene geçti aradan bir sonuç çıkmadı. benim gibi hak arayan birini bu konuda görmedim.
soru: kanunlar uygulanmamak için varsa güzel türkiyemizde bizleri kim koruyacak?
ancak, bunlardan:
aşti: sadece bana telefon ederek durumu sordu ve "bu firmalarla bir düşmanlığınız var mıdır" diyerek saçma sapan bir soru ile karşılaştım.
ulaştırma bakanlığı: şube müdürü atilla beyle görüştüm. bana konu ile ilgileneceğini ve evrakları kendisine teslim etmemi söyledi.
başsavcılık: bilgi için aştiye evrakları yolladı. kamu davası açmadı.
sonuç: 2 sene geçti aradan bir sonuç çıkmadı. benim gibi hak arayan birini bu konuda görmedim.
soru: kanunlar uygulanmamak için varsa güzel türkiyemizde bizleri kim koruyacak?