Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnternet indiriminde engelli oranına göre fark var mı?
@Kırmızıı, Firmanın internet sitelerine bakılabilir bir çok internet firması var.
En pahalısı Türk telekom onu kullanmak zorunda değilsiniz.
Ben gigaspeed firmasının 100 mb fiber engelli tarifesini kullanıyorum 140 tl ye.
Türk telekom engelli indirimiyle bu fiyatların yanına bile yaklaşamaz.
Hem aboneliğin engelli kişinin üzerine olmasına gerek yok ben oğlumun engelli raporuyla başka firmada olan internetimi 1 gün için hiç kesinti olmadan modeme şifre bile girmeden taşıdım.
@Kırmızıı, Hayır kapatmana gerek yok taşıma yapıyorsun mobil telefon hattı taşır gibş ara bilgi al kafana yatarsa geçersin
türk telekomla hiç işin yok tabi türk telekoma tahaaütün yoksa.
Ben kullanıyorum sıkıntı yok zaten türk telekom altyapısını kullanıyor çoğu firma sadece isim değişiyor tahaaüt olmadığı için memnun kalmazsan geri başka firmaya geçersin seçim sizin tabi.
Türk telekomun fiyatları inanılmaz pahalı ben çok uzun yıllardır türk telekom kullanmıyorum hangi firma ucuzsa ona taşıyorum.
Türk telekom da uzak dur gerisi hangi firma olursa olsun pişman olmasın her firmanı %25 engelli indirimi vardır. oturduğu yeri alt yapısına sorgulaması yapın önce hangi iyi işte ona başvur ama dediğim gibi türk telekom pişmanlıktır.