Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Alperen kardeş bende senin dediğin gibi 4 gb lık ttnet kullanıyorum normalde aylık 30 ödüyoruz birde bu kota sınırını geçtikmi arttıkça artıyor ve ben geçen ay 6.gb download yaptım ve faturamıza 45 lira geldi..ondan önceki ay yine 6.30 gb yaptım bu eferde 35 geldi ve 24 saat açık internett evde 4 kişiyiz hiç pc boş durmaz sürekli açık ve netteyiz yani 8 saatlik bişi degil bu bu senin nekadar download yaptıgına baglı ve TURK TELEKOMUN SAGI SOLU BELLİ OLMUYO :S Vede benim bu ay yada öteki ay sözleşmem bitiyor bu telekomdan kurtulacam hatta butun netten kurtuluyorum devam ettirmeyi düşünmüyom:S Bu yazdıklarım senin sorunla ilğili degil ama bende merak ediyorum başka arkadaşlarımız biliyorlarsa yazssınlar...
alperencsm ben 1 yıldır kullanıyorum 4 gb geçmedim hep aynı geldi 4 gb geçmezsen fazla gelmez gelirse itiraz et
ben öyle yaptım 12. ayda 29.50 tl geldi benim kota 3.600 gb dı itiraz ettim 2 gün sonra cvp geldi bizde hata dediler 50 kuruş geri aldılar ben 29 tl ödedim sen kotanı takip et
arkadaşlar kota aşım ücretleri 3 ayda bir fatura edilir ben bir kere 6 gb oldu 75 fatura geldi sınırlıyı iptal ettim sınırsıza geçtim 49 du oda ötv den dolatı 45 e düştü komşuyuda ortak ettim kardeş kardeş ödüyoruz geçen ay 60 gb kota harcamışız içim rahat şimdi isteğimi izleyip istediğimi indiriyorum sizlere tavsiyem sınırsıza geçmeniz zaten hiçbirşey yapmazsan bile o 4 gb kendi kendine doluyor
Hayır geçmeyi düşünmüyorum netten kopmayı düşünüyom
niye ama zaman geliyor 50 kuruş bulunmuyor aranıyortakip ediyorum zaten... teşekkür ederim... 50 kuruş için dilekçe verip uğraşman takdir e şayan valla...
niye ama zaman geliyor 50 kuruş bulunmuyor aranıyor
Sanmamm dosttum bırakmam gerek çünkü 24 saatimi zehir ediyo bu internet artık bişiye yaramam lazım
2 dk mı aldı mail attm yani
TTNET // Bize Ulaşınbak bu güzelmiş.. 2 tık tamm diyon yani,, bilgilendirirmisn , nere nasl mail,, çektin... belki bize 50 kuruş değil,, 50 tl bindirirler belli olmaz bunlara ,,
bilgilendirirsen sevinirim..
arkadaşım sen uçmuştum kota da 42 tl normalArkadaşlar şu aşagıdaki bilğilere bakarmısınız ya şimdi bana nekadar gelecek sizce 42 ytl yazıyor kota bilğilerime baktımda walla kovacak babam beni evden :S