Kıymetli yetkililer, gecen sene Ocak ayında internet üzerinden yayın yapan bir siteye girdim forumda dolaşırken askerlere özellıkle astsubaylara bazı şahısların agır küfürler yazdıgını gördüm, sayfa adminine özel mesaj atarak burda bir arkadaşımız adminlik yapıyor ona ulaşmak istiyorum ama profilinizde resminiz niye yok acaba sizmisiniz gibisinden mesaj attım amacım admın arkadaşı bulup astsubaylara yazılan küfürleri silmesini rica etmekti, daha sora bu adminle özelden olarak bana yazdı, ve bahsini ettigim paylaşıma gayet nezaket cercevesinde uslubumu bozmadan bir yorum yaptım, bu paylaşım polis forumunda idi ama askerlere özellille astsubaylar agır hakaretler küfürler yazılmıştı.yorumuma sinirlenen admin özelden bana dünyadan bihaber kişiler hadlerini bilmeliler şeklinde bir mesaj gönderdi, bende sayfaya admin özelden bana kızıyor yazdım bu yazıma sinirlenen admin sayfada yazmaya başladı, ben konuyu uzatmayalım yalnış anlaşılmak istemiyorum konu kapandı, dememe ragmen bu admin konuyu uzattı benide aynı anda siteden engelledi, ben yazdıklarına cevap veremedim kendimi savunamaz hale getirildim, soradan bu tartıştıgım beni engelleyen admin organize bir şekilde diyer admin arkadaşını ve 4 tane daha erkek üyeyi tartışmaya dahil etti, hepsi birden bana karşı yazılımlar yapıyorlar özellikle bir soradan gelen admin rumuzu kapatıp kactıgımı benim cahil zavallı oldugumu türkcemin kötü oldugunu okulda türkce dersleri kaldırılmış yazı yazmayı bilmiyor.buranın agasıda fedaiside kabadayısıda benim varmı itirazın şeklinde yazılımlar yaptı,haddimi bilmemi söyledi diyer rumuzsa benim koca aradıgımı cirkin dişlek iır kadın oldugumu polisler sana bişeymı yaptıhadi söyle utanma sana ne yaptılar zavallı ,sende haklısın o surat bende olsa bende senin gibi davranırım şeklinde hakareteler ve onru kurucu sözler yazdı polis koca arıyor dedi ki( 19yıllık yıllık evliyim 2 evladım var), bense yazılanları göz yaşlarıya okuyor fakat cevap yazamıyordum, en son cevap yazmak amaclı başka bir rumuz alıp siteye girdim kacmadımı bu bu konunun kapanmasını istedigimi hakkımı mahkemede arıycamı belittim beni yasaklayan adminede özeline yaptıgın ş sizlik organize olmuşunuz bana salrıyosunuz seni sürdürmessem namertim şeklinde gibi sinirle bir kac kelime yazdım, ama o an sinirle yazdım ve tamamen kortutmak amaclı ve inanın aklım başımda deyildi öfkeden 1 bayanım ve 5 kişi bana yazıyor hakarette eden var ve 2 gün önce asayış birodan cagırdılar admin beni şikayet etmiş, özel yazdıgım mesajı hakaret ve tehtit olarak sayın savcıya sunmuş polise ifademı vermeye gittim ifade verilelen kagıtın üstünde CMK.nin 147nci maddesi geregi avukat istemedigimi müdafamı kendim yapıcam şeklinde yazıyordu ben ifademı alan polise sordum avukat hakkım varsa avukat istiyorum dedim oda bana avukat gelmez şimdi boşver dedi ,bişey anlamadım ,benim ifade verirken avukat hakkım varmı ne yapmam lazım? bunları anlattım polis tekrardan beni aradı ifademı eksik aldıgını söyledii bana bir uzlaşma yazan bir kagıt verdi şimdi tekrar gidicem şimdi sizlerden ricam ben ne yapmalıyım sayfanın internet cıktısını aldım savcımıza sunucam burda tek suclu benmiyim? bu olayda tahrik yokmu cezam ne olur? nasıl bir yol izlemeliyim avukat tutucak maddi imkanım malesef yok yardımızı rica ediyorum cevap veren herkesten ALLAH razı olsun saygılarımla.