sizlerle birkaç yıl önce yaşadığım bir anımı paylaşıyorum
hayatın çilesi altında bazen öyle çok bunalıma giriyordum ki..
Ve birgün yine aşırı bunalımdaydım. Sanki nefes bile alamıyor saatlerce hıçkırıklarla
gözyaşlarım sel oluyordu. Neolur canımı al allahım diye rabbime yalvarıyordum.
öyle bunalmıştım ki rabbime tutkun olduğum halde o an doğru yanlış ayırımı
yapamıyordum. Biranda gaflet ile intihara karar verdim
( o anki acılarla dolu ruh halimi ifade bile edemiyorum )
gözyaşlarım içinde abdest aldım. Hemen ardından bir kutu uyku ilacı içtim.
Halaa sel gibi ağlıyordum. 15 dakika sonra ilaç aldığıma pişman oldum.ama
iş işten geçmişti ve birazdan ilaçlar kanıma karışıcaktı. O an kesin öleceğimi
düşündüm. Bana çok emeği olan yakınlarıma telefon açıp hakkınızı helal edin demek
istedim. Aradığımda bir tanesine ulaştım ve hakkını helal et deyip ona konuşma fırsatı
vermeden telefonu kapadım. O yakınım benim intihar ettiğimi anlamış. Hemen evi bana
yakın olan dostlarını aramış ve ben taksiyle hemen geliyorum ama o zamana kadar siz
hastaneye yetiştirin diye tembih etmiş. O tembih ettikleri insanlar 5.dakika içinde
bana geldiler ama onlar kapıyı çaldıklarında ben hıçkırıklarla ağlayarak gidin burdan
ölmek istiyorum diye feryat ediyordum. Onlar kapıyı kırmaya çalıştılar kıramadılar ve
o an ölümden vaz geçtim ama ilaçlar kanıma karışmaya başlamıştı çünkü uyuşma
hissetmeye başladım. Son bir gayret ayağa kalkıp kapıyı açtım. Sonra
ayakta duramayarak düşüyordum ki beni tutular ve hemen hastaneye yetiştirdiler.
Baygın değildim bilincim yerindeydi ve acilde 2 genç doktor vardı. 2 si de çok gaddar
ve tersti o an onların elinde olmasam orda kavga çıkartıcaktım.ama içimden kendime
sabırlı ol onların elindesin yoksa kurtulamazsın dedim. Bir taraftan da sel gibi
yine ağlıyordum. Iştahım olmadığı için 24 saat de birşey yememiştim. Yani ilaçlar aç
karına daha hızlı kana karışır. Doktorlar 3 defa midemi yıkadılar.ama ilaçlar çıkmayıp
midemden sadece su çıkıyordu. Son mide yıkamasından sonra beni kaldırıp oturtular
istifara için kendi zorla dediler. O an son kez istifra ettiğimde bütün ilaçlar erimiş
ve kırmızı gibi sular çıktı. Nasıl olurda eridiği halde kana karışmayıp
hepsi birden kırmızı gibi su olarak çıktığına ve son istiframda çıktığına şaşırdık ve
serum takıp müşahede odasına aldılar.
Orada biraz derin uykuya dalmışım. Sonrasında polisler geldi. Yani size
zorlamı ilaç içirdiler diye sormak için ve ben sinirli yorgun polisleri sürekli tersledim.
Ben kendim içtim diyorum halaa inanmıyorlar sorulara devam ediyorlar ve pes edip
gittiler. Ertesi gün kendimi iyi hissediyordum.yani hastanede 24 saat kalmayı
tamamlamadan yetkiliye sorumluluk benim diyerek imza verdim ve hastaneden çıktım.
Evime geldiğime inanamıyordum.çünkü evimin kapısından kucakta çıkarken tekrar
dönemem diye düşünerek çıkmıştım
sonrasında intihar ettiğim için çoook tevbe ettim ve benim
canımı intihar sebebiyle almadığı için canım dostum rabbime çoook şükürler ettim
intiharı allah kimseye yaşatmasın.
Ayrıca hastaneye gittiğim zaman sedyede genç bir bayan yatıyordu ve doktor bana
bak o bayan sizin içtiğiniz ilaçtan içmiş ve midesini yıkadığımız halde kurtaramıyoruz
dedi ve o an içimden tamam ben kesin ölüyorum diyerek şahadetlere başlamıştım.
Bu anlattığım ikinci intiharımdı. Yani birincisinde bileklerimi kesmiştim.
Kaderimde böyle yazılıymış ve yaşamam gerekenleri yaşadım.
Artık inşallah hiç bir zaman intihar etmem.
hayatın çilesi altında bazen öyle çok bunalıma giriyordum ki..
Ve birgün yine aşırı bunalımdaydım. Sanki nefes bile alamıyor saatlerce hıçkırıklarla
gözyaşlarım sel oluyordu. Neolur canımı al allahım diye rabbime yalvarıyordum.
öyle bunalmıştım ki rabbime tutkun olduğum halde o an doğru yanlış ayırımı
yapamıyordum. Biranda gaflet ile intihara karar verdim
( o anki acılarla dolu ruh halimi ifade bile edemiyorum )
gözyaşlarım içinde abdest aldım. Hemen ardından bir kutu uyku ilacı içtim.
Halaa sel gibi ağlıyordum. 15 dakika sonra ilaç aldığıma pişman oldum.ama
iş işten geçmişti ve birazdan ilaçlar kanıma karışıcaktı. O an kesin öleceğimi
düşündüm. Bana çok emeği olan yakınlarıma telefon açıp hakkınızı helal edin demek
istedim. Aradığımda bir tanesine ulaştım ve hakkını helal et deyip ona konuşma fırsatı
vermeden telefonu kapadım. O yakınım benim intihar ettiğimi anlamış. Hemen evi bana
yakın olan dostlarını aramış ve ben taksiyle hemen geliyorum ama o zamana kadar siz
hastaneye yetiştirin diye tembih etmiş. O tembih ettikleri insanlar 5.dakika içinde
bana geldiler ama onlar kapıyı çaldıklarında ben hıçkırıklarla ağlayarak gidin burdan
ölmek istiyorum diye feryat ediyordum. Onlar kapıyı kırmaya çalıştılar kıramadılar ve
o an ölümden vaz geçtim ama ilaçlar kanıma karışmaya başlamıştı çünkü uyuşma
hissetmeye başladım. Son bir gayret ayağa kalkıp kapıyı açtım. Sonra
ayakta duramayarak düşüyordum ki beni tutular ve hemen hastaneye yetiştirdiler.
Baygın değildim bilincim yerindeydi ve acilde 2 genç doktor vardı. 2 si de çok gaddar
ve tersti o an onların elinde olmasam orda kavga çıkartıcaktım.ama içimden kendime
sabırlı ol onların elindesin yoksa kurtulamazsın dedim. Bir taraftan da sel gibi
yine ağlıyordum. Iştahım olmadığı için 24 saat de birşey yememiştim. Yani ilaçlar aç
karına daha hızlı kana karışır. Doktorlar 3 defa midemi yıkadılar.ama ilaçlar çıkmayıp
midemden sadece su çıkıyordu. Son mide yıkamasından sonra beni kaldırıp oturtular
istifara için kendi zorla dediler. O an son kez istifra ettiğimde bütün ilaçlar erimiş
ve kırmızı gibi sular çıktı. Nasıl olurda eridiği halde kana karışmayıp
hepsi birden kırmızı gibi su olarak çıktığına ve son istiframda çıktığına şaşırdık ve
serum takıp müşahede odasına aldılar.
Orada biraz derin uykuya dalmışım. Sonrasında polisler geldi. Yani size
zorlamı ilaç içirdiler diye sormak için ve ben sinirli yorgun polisleri sürekli tersledim.
Ben kendim içtim diyorum halaa inanmıyorlar sorulara devam ediyorlar ve pes edip
gittiler. Ertesi gün kendimi iyi hissediyordum.yani hastanede 24 saat kalmayı
tamamlamadan yetkiliye sorumluluk benim diyerek imza verdim ve hastaneden çıktım.
Evime geldiğime inanamıyordum.çünkü evimin kapısından kucakta çıkarken tekrar
dönemem diye düşünerek çıkmıştım
sonrasında intihar ettiğim için çoook tevbe ettim ve benim
canımı intihar sebebiyle almadığı için canım dostum rabbime çoook şükürler ettim
intiharı allah kimseye yaşatmasın.
Ayrıca hastaneye gittiğim zaman sedyede genç bir bayan yatıyordu ve doktor bana
bak o bayan sizin içtiğiniz ilaçtan içmiş ve midesini yıkadığımız halde kurtaramıyoruz
dedi ve o an içimden tamam ben kesin ölüyorum diyerek şahadetlere başlamıştım.
Bu anlattığım ikinci intiharımdı. Yani birincisinde bileklerimi kesmiştim.
Kaderimde böyle yazılıymış ve yaşamam gerekenleri yaşadım.
Artık inşallah hiç bir zaman intihar etmem.