Bak sen izmirlisin,aslen bende öyleyim lakin denizlide büyüdüm ve denizlide yasıyorum.Bundan 4-5 yıl önce izmir namık kemal lisesinde okuyan bir kızla bir erkeğin cinsel ilişkisi olmuş ve bu görüntüler günümüzde internetin çeşitli sitelerinde yayına sunulmuş.Olaydaki erkek şuanda 23 yaşında ve hayatına normal olarak devam ediyor.En son üniversiteyi bitirmiş.O olayın üzerine kaç kız değiştirmiş halende tabiri caiz ise taş gibi kızlarla dolaşmaya devam ediyor.Şimdi bende dahil gençliğini yaşayamamış,hayatı alt üst olmuş birileri bunları görüp,duyunca bazen normalde zaten kötü olan dünyası daha da kötü bir hale geliyor.İster istemez sana dert oluyor.Derin düşüncelere dalıyorsun adalet arıyorsun ama bulamıyorsun.İçine oturuyor.Bunu sen izmirdesin diye söyledim.Bu illa böyle olacak diye bir şey yok.Burada kimse ilişkiye olana bitene değilde kadere ve adalete baksın diye anlattım.Ve örnek olarak verdim.Bir çok örnek verebilirim illa cinsellik içermesi ya da geçmesi gerekmez elbette.Ve bunu kimse sapıklık ya da sapık bir örnek olarak görmesin lütfen.Benim gibi insanların çoğu içinde her hangi bir adaletsizlik geçen şeyden dolayı morali bozulabilir,hayatı alt üst olabilir,psikolojisi bozulabilir.Kendine çevrene bakarsın inanamazsın hayrete düşersin.Kalırsın tek başına dünya ahiret hayata küsersin.Ben bir çok şey yaşadım bu hayatta.Ona rağmen akıl sağlımı her seferinde koruyup kollamayı başardım.Çevremdeki insanlar nasıl kafayı yemiyorsun sen diye defalarca sordular.Moralim alt üst olsa da hiç bir zaman intihara teşebbüs etmedim,gerek duymadım.Hayattan çok darbe yedim,yıkıldım ama genede pes etmedim.Hepimiz öleceğiz bunu hızlandırmak ve bu adaletsizliğe karşı pes edip yenilmek mantıksızdır çünkü.Onun yerine savaşmayı tercih etmek önemlidir.Sorması ayıp peki sizi pes ettirip yenilmenize ve intihara teşebbüs etmenize neden olan şey neydi? ( Söylemek zorunda değilsiniz,hepimiz tercihinize saygı duyarız )
Geçmiş olsun,diliyorum.