Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Invega 3 mg'ı 2'ye bölüp içebilir miyim?

polynom

Aktif Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
1
merhaba,

doktorum bu ilacı kesti ,ama biraz daha fazla uyumak istiyorum yarın veya en az bir gün. 3 mg aldığımda beni perişan ediyor bu ilaç kıvranıyorum. ilacı ortadan 2 ye bölüp içebilir miyim ? (Depakin adlı ilaçta yapmayın yazıyordu prospektüsünde,invegayı bilmiyorum)

____
buldum ya prospektüsünü. "invegayı kırmayınız,çiğnemeyiniz ezmeyiniz" :( 3mg alıcam çaresiz

@ahmet22

nasıl perişan ediyor anlatırmısın ahmet

şu an hangi ilaçları kullanıyorsun yazsana

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM

nasıl perişan ediyo (anladığım kadarıyla her ilaç herkeste aynı etkiyi yapmıyor) ben bu ilaçla kıvır kıvır kıvranıyorum , tremor da var yan taraflarm ağrıyor akşama kadar da yorgunluk ,kullanmadım valla onun yerine ketiapin 50 mg aldım gayette iyi oldu.

diğer sorunun cevabı : aylık abilify 400 mg iğne. xanax ve sormodren kullanıyorum bunlarda günlük

ahmet22

zanaksi raporlumu alıyorsun devamlı kullanıyormusun zanaksı zanax hakkında bilgi versene

Üst Alt