Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş Bankası'nda büro memuru olmak..?

orhanbeyy

Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
4
Merhaba arkadaslar iş bankasi engelli büro memurlugu icin ilan yayinlamis maasi ne kadar calisma şartlari nedir? Bide ben ekpss ye hazirlaniyorum maddi durumum biraz sıkıntili calismak istiyorum acaba işe girerken X kadar yil calismak zorundasin diye sozlesme yapiliyormu ? Tsekkurler

link paylaşırmısın ?

resmi sitesinde ilan göremedim

teşekkürler

Sivas ve Kastamonuda bilginize

Kastamonu

[FONT=Verdana]TÜRKİYE İŞ BANKASI KASTAMONU ŞUBELERİNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE EN AZ LİSE MEZUNU ENGELLİ PERSONELLER ARANMAKTADIR.İŞ GÖRÜŞMESİ 2 KASIM PAZARTESİ GÜNÜ KASTAMONU ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ'NDE GERÇEKLEŞECEKTİR.(FAZİLET GÜLTEKİN)[/FONT]

sivas için;

[FONT=Verdana]TÜRKİYE İŞ BANKASI SİVAS ŞUBESİNDE ÇALIŞACAK ENGELLİ BAY-BAYAN PERSONELLER ALINACAKTIR. SEÇME GÜNÜ 05.11.2015 PERŞEMBE SAAT 14:30 DA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMUNDA YAPILACAKTIR. ADRES: TERZİLER ÇARŞISI KAT:4[/FONT]

bilgi verebilecek iş bankasında engelli şube ve genel mdüürlüklerinde çalışan varmıdır acaba ?

Merhaba kardeş,
ben 10 yıl kadar özel bankalarda çalıştım, çalışma zorunluluğu diye bir şey yoktur. İstediğin zaman ayrılabilir veya başka yere geçebilirsin.

Üst Alt