Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş başvurusu gerekçesi ile muhtar eliyle güvenlik soruşturması..?

hocaoglu21

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
0
Merhaba, hiç bir kuruma iş için başvurmama rağmen bayramdan iki gün önce emniyet memurlari tarafindan muhtarliktan sorgulamam yapılıyor. Muhtara is basvurusu yapılmış soruşturma yapılıyor deniliyor. Özel sektör güvenlik sorusturmasi yapmaz diye biliyorum. Ekpss 70 puan ve başvurum yok. Yorumlarınız benim için degerlidir. @OturanBoğa @Kalem

Soruşturmada bir şey çıkmaz. Ama hangi kurum talep ettiğini heyecanla bekliyorum.

hocaoglu21

İş başvurusu için değildir. 2022 maaşı, evde bakım maaşı, sosyal yardımlar gibi başvurular varsa onlar için olmalı. Muhtar bunu biliyor olmalı ama.

Muhtar sormuş neden soruşturuyorsunuz cevap is basvurusu yapmis guvenlik sorusturmasi yapılıyor denilmiş OturanBoğa . Saydıklarınızi aliyorum zat3n sorun yok

Puanim 70 lise düzeyi basvurum yok neden guvenlik soruturmam yapılıyor

hocaoglu21

yok yok iş olmadı kesin. Memur laf olsun diye "iş için" demiştir. o maaşlarla ilgilidir.

Üst Alt