Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş hayatına atılmadan önce bazı tereddütlerim var..?

ertan3451

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
İyi günler yaşım 23 daha iş hayatına atılamadım sorunlardan dolayı bu sene inşallah işe başlicam ama
İstanbuk üNi elektornik bölümü mezunuyum ön lisans ingilizce yok
1-)Şimdi ben bölümüm üzerine çalışmak gelişmek istiyorum ama bazı konularda arkadaşlar engelli kişinin yükselemedigini yazmışlar varmı öyle bişey,
2-) Sizce masabaşı işmi yoksa bölümüm üzerine teknik işmi çevremdeki herkes masabaşı işe gir diyor kafamı karıştırıyolar
3-ön lisans mezunu olmam maaşımda fayda edermi

merhaba ertan
öncelikle sana tavsiyem lisans eğitimini tamamlamandır

iş hayatında yukselme çalıştıgın kurumun performans yönetimi ve senin gösterdiğin performansa göre paralel ilerlemektedir

önlisans mezunları genelde teknisyen kadrosu olarak değerlendirildiği için elbette ücret farkı olacaktır

ancak asıl sorunun cevabı sendedir
şükreden bir kafaya sahipsen azıcık asım kaygısız basım diyorsan yukselmezsin aslında yukselmeyide istemessin :)

sana tavsiyem bir taraftan eğitimini lisans düzeyine tamamlaman bir taraftanda iyi yada kötü iş deneyimi elde etmen

kurum yada kişi senin engelli oldugundan cok katma değerine bakacaktır (kamuu hariç)
bu sebebden skala daki yerini ne kadar yuksekte tutacağın tamamen senin elindedir

sevgiler

Engellektuel
Cevabınız için teşekkür ederim bende bölümümü lisansa tamamlamak isterdim ancak ameliyatlarfan dolayı iki yıllıgı dört yıla bitirdim, ailem çalış çalış demiyor ama ben çalışmam gerektiğini düşünüyorum çünkü bu ameliyat mevzularından çok fazla borclarımız oldu eve giren tek maaş emekli maaşı 😅biraz fazla geçim sıkıntısı olayımız var 😅oyüzden bende bi işe girmeyi düşünüyorum ama aklımda dgs girip anadolu üni den açıkögretimden bir bölüm bitirmek tabi geçebildigim bölümlerde sözel aklıma yatan Kamu yönetimi sizce bunu okuyayım mı, şimdi bide elektronik üzerine teknikerlik olarak işe girersem kamu yönetimide bitirirsem busefer heralde benim maaşımda yada bana bi faydası olmaz bunun için heralde teknikerliği bırakıp kamu yönetimine uygun bi işe girmek gerekir sizce ne yapmalıyım

ertan düşüncen cok yerinde benccede
kamu yönetimi demenden amacının sadece hızlık şekilde lisansa tamamlamak oldugunu anlamaktayım

asıl soru dgs elektrik mezununa kamu yönetimine geçiş izni veriyormu ?
sanırım aöf den veriyor

ertan o zaman sana başka bir öeri
kamu yönetimi yerine neden Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünü tercih etmiyorsun

artılarını eksilerini iyice düşün araştır ve net bir karar ver
ben bu bölümü neden önerdim dersen bu bölüm entegre sayılacak bir bölümdür bana göre
açıdan eğer aöf den devam edeceksen önerim budur
ha birde böte yi incele aöf gibi bazı üniversiteler uzaktan eğitim dgs ile böte bölümü açabiliyor sanırım
aöf deböte yok ancak halen değişmedi ise dgs senin böteye geçmene izin veriyor

Engellektuel
Aynen iyi bi araştırma yapmam lazım uzaktan eğitimi düşünebilirim inşallah hakkımızda hayırlısı olur

Üst Alt