Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş istiyorum. Ne yapabilirim?

Jiyan4421

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Yüzde 40 raporum var ve daha önce 3 ayda ödenen şuan bir aya dönüşen sözde maaşdan başka gelirim,yok .buda gerek görülenin g sini karşılamyr iş bulmam için neler yapmam gerek ?

nerede oturuyorsun ? mesleğin ney ? yaş kaç ? engelin ney ?

Diyarbakır merkezde oturuyorum, yaşım 24 engelim kalp daha önce imkansızliktan beden işciliği yaptım daha doğrusu yapmayı denedim. Yıllardır kahveden evden çıktığım yok . Açık lise okuyorum o kadar oda bir fayda getirir mi emin değilim.

Jiyan4421
En Yakın İş Kura Gidip Kayıt Olun.
Kayıt İşleminden Sonra Açık İş İlanlarını Takip Edebilirsin , Online Olarak Açık İş İlanlarını İşkurun Sitesinden de Görebilirsiniz.

Ayrıca Kariyer Sitelerinede Üye Olup İş İlanlarını Takip Edebilirsin
Aklıma Gelenleri Paylaşayım
Kariyer.net , Yenibiriş , Secretcv Vb Siteler.

Umarım Kısa Süre İçinde İstediğiniz İşi Bulursunuz

O zaman arkadaşımızın dediği gibi en yakın iş kur a gidip kayıt yaptırabilirsin. Tavsiyem kesinlikle LİSE mezunu ol. Günümüzde artık bu durum oldukça kolay zira lise mezunu alınıyor artık işçiler.

İşkur iş bulur sana merak etme ama eğitimine önem ver.

Jiyan4421

Dostum bence de ilk önce lise mezunu ol çünkü bazı işverenlere lise mezunu harici eleman çalıştırmak istemiyor. Bu yüzden İşkur kaydını yaptır. E-devlet üzerinden kontrollerini sağla ve https://esube.iskur.gov.tr/ buradan üye olarak iş ilanlarından kendi memleketini seçerek iş başvurusunda bulunabilirsin. Allah yardımcın olsun.

İlk işin kahveye gitmemek olsun... Kahveye giden adamına adam gibi para kazandığını ben görmedim bu zamana kadar..
Ayrıca o sözde engelli maaşı dediğin maaş değil dediğin gibi yardım bedelidir. Şükretmeyi öğrenin.

Ben burda sorunumu ortaya koyarak bir çözüm yolu bulmaya çalıştım, burda yorumlarda sen gibi boş konuşanın bana faydası değil kimseye faydası olmaz . İş olmadığı için kahveye gidiyor insanlar yada evden çıkmıyor . İş talep ettiğim zaman sen gibi gerzeklerin beden işciliği önermesine hayran kalıyorum. Biz elimizdeki ile tek değil elimizde olmayanla şükür etmesini bilenleriz . Aldığımız para da kimsenin Lütfü ile değil hak ettiğimizin 5 te 1 i

Jiyan4421 kardeşim iş kura önce kaydını gerçekleştir ama iş kurdan iş isteme. iş kur internet sitesine gir kaydını oluştur. giderim bire bir görüşürüm diyosan sana yakın iş yerleri veya şirketler. engelli alımı ilanlarını görür baş vurursun. ve iş bulursun ben okadar iş kura gitdim bir cacık çıkmadı. ama bire bir iş verenle konuştum 3 gün içinde iş buldum. yapıcağın bu...

Üst Alt